Baby is coming?

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?: Zwanger? Of een vriendin in verwachting? Altijd leuk om een zelfgemaakt kraamcadeau te geven. Of iemand mee in het zonnetje te zetten tijdens de baby shower. Denk aan een slinger met de naam van de baby met z'n allen. Of een doekje om mee te spelen of een slab die alle eerste hapjes op kan vangen.
Maak een cadeau dat echt persoonlijk is en heel handig voor de aanstaande moeder. Iedereen kan het en onder begeleiding van de positieve workshopgeefster ontstaat er altijd een resultaat dat u met trots kan weggeven of zelf gebruiken.
Neemt u zelf stof mee, zodat u het helemaal naar uw eigen wens kan maken. Of u geeft de wensen door zodat er stof aanwezig is (meerprijs €10 p.p.)

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vriendinnen, familie, sportclubs, eigenlijk voor iedereen die gezellig samen iets wil doen op een creatieve manier om iemand in het zonnetje te zetten!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
• High tea op locatie: geniet onder de creatieve workshop van een High Tea (met verschillende zoetigheden, fruit en natuurlijk voldoende thee € 8,- p.p. of de luxe versie met bubbels&sandwiches voor €12,- p.p.
• Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: €6,- p.p.)
• Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
• Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids: Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema's:
- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Keywords: slabben maken Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje

Baby is coming?
45 euro