Schilderij van vilt

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Wand kleed maken: Schilderij van vilt: Zo bijzonder! Een zacht kleed aan de muur gemaakt van vilt! Dit kunt u zelf ook. Leuk op een kinderkamer of op een andere plek in het huis. Onder goede begeleiding over compositie, de werking van materialen en kleuren gaat u aan de slag om op een voorvilt lap verschillende stukjes lontwol, losse lokken en andere draden op te draperen. U neemt zelf een plaatje mee wat u graag wilt maken. Deze unieke workshop is leuk voor iedereen, er zijn verschillende technieken te gebruiken om te komen bij het gewenste resultaat. Samen maakt u 1 doek. Mocht u ieder zelf een kleed willen maken? Dit is mogelijk voor een kleine meerprijs.

Diner: Een heerlijk twee gangen diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. U mag vooraf kiezen of jullie voor een voorgerecht of een nagerecht gaan.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 a 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vriendinnen, familie, sportclubs, eigenlijk voor iedereen die gezellig samen iets wil doen op een creatieve manier om iemand in het zonnetje te zetten!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • High tea op locatie: geniet onder de creatieve workshop van een High Tea (met verschillende zoetigheden, fruit en natuurlijk voldoende thee € 8,- p.p. of de luxe versie met bubbels&sandwiches voor €12,- p.p.
  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: €6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids: Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema's:

- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Keywords: wollenkleed maken Groningen, creatief uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, bonbon Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen, babyshower, behang

Schilderij van Vilt
65 euro