Hip voor Nop

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Pimp your Clothes: Hip voor Nop: U kent het wel, in uw kast hangt een heleboel kleding maar het is het net niet meer. Weggooien kunt u het ook niet. Tijd voor een make over voor uw kledingstuk. De jurk die mooi zit maar er niet meer zo hip uitziet kan worden aangepakt en door kleine aanpassingen helemaal gaan stralen. Of een saaie trui, naai er een mooi patroon op en deze is helemaal hip! Kortom, voor elk kledingstuk een oplossing. Wilt u niets vernaaien, neem dan een wit t-shirt mee en deze gaat worden bedrukt met een patroon. Erg leuk en een ding is zeker; u bent de enige die deze heeft! Originaliteit verzekert!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5- 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vriendinnen, familie, sportclubs, eigenlijk voor iedereen die gezellig samen iets wil doen op een creatieve manier om iemand in het zonnetje te zetten!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • High tea op locatie: geniet onder de creatieve workshop van een High Tea (met verschillende zoetigheden, fruit en natuurlijk voldoende thee € 8,- p.p. of de luxe versie met bubbels&sandwiches voor €12,- p.p.
  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: €6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids: Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema's:

- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Keywords: wollenkleed maken Groningen, creatief uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, bonbon Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen, naaien, handarbeid

Hip voor Nop
45 euro