Keileukkleien

(inclusief diner)

Workshop keramiek: Tijdens deze vrolijke workshop KERAMIEK gaat aan het werk onder begeleiding van een ervaren beeldend kunstenaar. Afhankelijk van het seizoen maakt u iets leuks voor in uw tuin of vensterbank Bijvoorbeeld een schattig vogelhuisje, een gezellige kip op een nest, een vrolijk vogeltje of een kleurige vis. Lekker creatief met klei, klei leuk toch?

Diner: 2 gangen diner: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

U mag kiezen of u hierbij een voorgerecht, de tapas, of een dessert wilt. Het dessert is een combinatie van verschillende zoetigheden een waar feest!

Tijdsduur:

 Workshop Keramiek: 2 uur

Diner: 2 uur

Zeer geschikt voor:

Vrijgezellenfeesten, vriendenclubs, studentenverenigingen, personeelsuitjes en familie-uitjes

 

Onze prijs per persoon:

€ 65,- exclusief drankjes bij het diner

(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

 

Bij een groep van:

Vanaf 4 tot 12 personen

(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

 

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro's en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

 

Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Workshop Keramiek Deventer
65 euro