Fruitschaal

(inclusief diner)

Workshop Fruitschaal van keramiek: Een fruitige KERAMIEK workshop onder begeleiding van een ervaren beeldend kunstenaar. U kent ze wel, die mooie handbeschilderde schalen op de Mediterranen markten. Deze kunt u tijdens deze workshop zelf maken. Dan maakt u hem helemaal passend in u huis of als cadeau voor iemand. Uniek en voor iedereen leuk in gezellig atelier gaan jullie gezamenlijk aan de slag om eerst de schaal te maken en die daarna te beschilderen.

Diner: Fajitas: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:

Workshop Keramiek: 1,5 a 2 uur

Diner: 1,5 uur

 

Zeer geschikt voor:

Vrijgezellenfeesten, vriendenclubs, studentenverenigingen, personeelsuitjes en familie-uitjes

 

Onze prijs per persoon:

€ 65,- exclusief drankjes bij het diner

(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

 

Bij een groep van:

Vanaf 4 tot 12 personen

(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grand dessert, vele soorten huisgemaakte zoetigheden ( € 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

 

Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, keramiek Deventer

workshop Keramiek Deventer
65 euro