Stoep krijten!

(inclusief diner)

Workshop “Stoep” Krijten Deventer: Bent u niet vies van stoffige handen, vindt u letters tekenen leuk? Houd u ook van mooie quotes en gezegde in de woonkamer? Of heeft u gewoon zin in een gezellige creatieve middag met vriendinnen? Tijdens deze workshop leert u welke technieken u kunt toepassen met krijt. Aan het einde van de workshop heeft u alle kennis op gedaan om zelf aan de slag te gaan met krijt, u krijgt een informatie pakketje mee met tips en trucs. Jammer dat het krijtbord weer uit geveegd moet worden? Ook daar krijgt u hulp bij om ze mooi op de foto te kunnen zetten.

Tapas diner: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Dijdsduur van dit uitje:
Krijt workshop Deventer: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle creatievelingen die van een gezellige middag houden, denk aan uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
5 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Tijdens het Mozaïeken een kop thee met een flink stuk taart € 5,- p.p.
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)

 

(Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

  

workshop Stoep krijten Deventer
55 euro