Cradle to Cradle Candle

(inclusief diner)

Uitje in Groningen workshop Kaarsenmaken: Tijdens deze unieke duurzame workshop gaat u met ecologische materiaal (koolzaadwas) aan de slag. U mag zelf kaarsen gieten en versieren met natuurlijke materialen. Naast een kaars is het mogelijk nog meer te maken met dit bijzondere materiaal, te denken valt aan een fakkel of een gedroogde bloem waxen. Een gezellige workshop en uw kaars kunt u met een goed gevoel branden.

Diner: een heerlijke hoofdgerecht in het centrum van Groningen. Of u kunt kiezen voor een gezonde, uitgebreide biologische lunch op locatie.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 - 2,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen die bezig is met duurzaamheid, houdt van het branden van kaarsen en zin heeft gezellig iets unieks te creëren. Dit kan tijdens een afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€55,- inclusief koffie, thee fris tijdens de workshop.
(de drankjes tijdens het dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen tot en met 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Keywords: kaarsen maken Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

  

uitje workshop kaarsen maken Groningen
55 euro