Bak je eigen brood

(inclusief lunch)

Uitje in Groningen workshop Broodbakken: Tijdens deze unieke duurzame workshop gaat u met biologische producten werken. U bakt uw eigen brood met eerlijke ingrediënten en een vullend resultaat. Dat met liefde is bereid, goed kneden, tijd nemen voor het rijzen en genieten van het resultaat.

Lunch: Terwijl uw brood deeg aan het rijzen is kunt u genieten van een heerlijke biologische lunch met natuurlijk verse broodjes en andere verse producten.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop& lunch 4  uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen die houdt van bakken en weer zelf dingen wil creëren. Voor iedereen die even tot rust wil komen en de basis weer in de hand neemt. Deze hele gezellige workshop is voor iedereen een genot van vrijgezellenuitje tot teambuilding maar ook een zeer gezellig uitje voor de familie.

Onze prijs per persoon:
€55,- inclusief koffie, thee fris tijdens de workshop.
(de drankjes tijdens het dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen tot en met 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Keywords: brood bakken Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

  

uitje workshop brood bakken Groningen
55 euro