Graffiti

(inclusief diner)

Uitje graffiti workshop Deventer: Een waanzinnige workshop die speciaal ontwikkeld is voor Diner en Doen! Wat betekent toch die graffiti op de trein of op dat verlaten pand? Wat zijn de graffiti technieken en wat zijn de termen? Na een korte uitleg met iets te drinken gaat u zelf aan de slag met deze bijzondere kunstvorm. Iedereen krijgt beschermende kleding en materiaal. U werkt op uw eigen doek, of de gehele groep werkt samen op 1 of 2 grote doeken, die u daarna bijvoorbeeld op kantoor kunt ophangen. Uiteraard is dit ook een origineel en creatief huwelijkskado!

Diner: Fajitas eten. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.


Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Graffiti workshop Deventer: 2,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€65,-  exclusief drankjes bij het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 tot 15 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

 Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje graffiti workshop Deventer
65 euro