Pitch and Putt de luxe

(inclusief diner)

Pitch & Putt workshop Deventer: Na een kop koffie met appeltaart krijgt u een korte en duidelijke uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. Dan gaat u zelf de baan op. De spanning neemt toe bij de eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven. U speelt 18 holes!

Prijsuitreiking: De scorekaarten worden ingenomen en in het clubhuis of in het restaurant (’s avonds) is er een prijsuitreiking voor de beste spelers en de spelers die net wat meer slagen nodig hadden… Dan rijdt u met eigen vervoer naar een restaurant in het centrum van Deventer voor het diner

Diner: Een heerlijk 3-gangen diner bij een trendy maar stijlvol restaurant in een van de oudste panden van Deventer.

Tijdsduur van dit uitje:
Pitch & Putt workshop Deventer: 3 uur
Prijsuitreiking: 0,5 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
4 tot onbeperkt

(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • In plaats van het 3-gangenmenu kan ook een zeer uitgebreide barbecue georganiseerd worden bij het steervolle clubhuis!

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Golf Clinic.


Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje golf workshop Deventer
65 euro