Pitch and Putt basic

(inclusief diner)

Uitje Pitch & Putt workshop Deventer: Na een kop koffie met appeltaart krijgt u een korte en duidelijke uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. Dan gaat u zelf de baan op. De spanning neemt toe bij de eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven. U speelt 18 holes! Dan rijdt u met eigen vervoer naar een restaurant in het centrum van Deventer voor het diner.

Deze fantastische buitenactiviteit is zeer geschikt voor de enigszins sportief ingestelde deelnemer. Maar let op: u kan golfen tot uw negentigste, dus zo sportief is het ook weer niet. Wilt u desondanks een iets minder sportieve variant, kijkt u dan eens op uitje Deventer workshop USA Minigolf.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Pitch & Putt workshop Deventer: 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor uw:
afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar Pitch and Putt de luxe.


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje golf workshop Deventer
45 euro