Cocktails and Dreams

(inclusief diner)

Uitje cocktail workshop Enschede: Achter een professionele bar krijgt u van een van de leukste bartenders van Enschede les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Enschede!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant).

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Cocktail workshop Enschede: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Enschede, dus voor iedereen die vrienden, familie en collega’s verbaasd wil laten staan over hun cocktailkennis: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. etc.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)
  • Flaircursus: Een upgrade van uw cocktail workshop: leer nog meer cocktails en leer nog beter flairen. Flairen is het gooien van drankflessen, maar ook weer het opvangen van die zelfde flessen. (Duur: 45 minuten extra, € 10,- p.p.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop Wine and Dine.


Keywords:
Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje cocktail workshop Enschede
55 euro