Crea Bea Clinic

(inclusief diner)

Uitje Crea Bea workshop Enschede: Een gezellige en creatieve middag met een uniek resultaat. Ervaring is niet nodig, samen maken we er iets moois van! Iets unieks voor uw eigen huis of als cadeau. Alle benodigde materialen worden uiteraard aangeleverd. Alle deelnemers sturen van te voren foto’s op van henzelf of het bruidspaar die pop-art klaar worden geprepareerd. Vraag naar de opties!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Biologische stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Crea Bea workshop Enschede: 2 - 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle dames en meidengroepen zoals collega’s, vrijgezellenfeestjes, afdelingsuitje, vriendinnen, klasgenoten, familie en sportverenigingen. Echt een creatieve workshop in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:                                                                                               12 personen tot onbeperkt (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • De derde gang bij het diner (€ 6,50 p.p.)

Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Crea Bea workshop Enschede
65 euro