Feel the rhythm

(inclusief diner)

Workshop djembé Enschede: Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt. Een fantastische djembé workshop in Enschede!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur:
Workshop djembé Enschede:1 a 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Eerlijk gezegd is deze workshop in Enschede echt geschikt voor iedereen die een fantastische dag wil en op zoek is naar een fantastisch groepsgevoel. Denk aan verjaardagen, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Crea Bea Clinic.


Keywords: w
orkshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

workshop djembe Enschede
55 euro