Latin Salsa Party

(inclusief diner)

Uitje salsa workshop Enschede: De instructeur krijgt zelfs bij de meest stijve Hollander de heupen los. Als u nog nooit gedanst heeft, of dat het juist uw passie is: ze weet iedereen een fantastische workshop in Enschede te geven. Er wordt veel gelachen en de groep komt dichter bij elkaar! De leukste salsa workshop in Enschede!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Salsa workshop Enschede: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bijvoorbeeld uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente! 

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. exclusief drankjes, maar inclusief een welkoms cocktail.
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
6 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • tequila tastery: Wat is een goede tequila, waar wordt deze van gemaakt, waarom heeft de ene een andere kleur dan de andere enz. enz. Een korte tastery waarbij u natuurlijk ook het een en ander mag proeven. Voor de echte angsthazen wordt deze ook wel eens voor het dansen ingepland, om moed in te drinken…
  • voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)
  • let op: Voor dezelfde prijs van deze workshop Salsa in Enschede kunnen wij ook een workshop merengue dansen in Enschede organiseren!

 Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Dancing Queen.

Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje salsa workhop Enschede
45 euro