Paaldansen

(inclusief diner)

Uitje paaldansen workshop Enschede: Met een professionele paaldans paal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Deze workshop in Enschede is een echte giller en hartstikke gezellig!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Biologische stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio van Enschede!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Paaldansen workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes, maar juist ook vrijgezellenfeestjes, vriendinnen en sportteams. Een hele vrouwelijke workshop in Enschede! Ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • De derde gang bij het diner (€ 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Sex and The City.


Keywords:
workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje paaldansen workshop Enschede
65 euro