Girls Night Out

(inclusief diner)

Vibo workshop Enschede: Een giller van een workshop. Alle soorten van brommende en vibrerende speeltjes en apparaten worden uitgelegd en mogen worden vastgehouden. Maar ook subtiele speeltjes en een geheimzinnige gelei komen aan bod. U zult als een ware Goedele de workshop verlaten. Na de workshop in Enschede is er de gelegenheid om enkele voorwerpen aan te schaffen, echter dit is zeker niet verplicht!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur:
Vibo workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenclubs en alle andere mensen die een giller van een dag willen! De leukste vibo workshop van Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

 Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Girls Late Night Out.

Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Vibo workshop Enschede
45 euro