Sex and The City

(inclusief diner)

Ontvangst van het uitje: Met een champagne-cocktail en een kleine hapje.

Workshop paaldansen Enschede: Met een professionele paaldanspaal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Een echte giller en hartstikke gezellig! Filmpje paaldansworkshop.

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Biologische stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio!

Viboworkshop Enschede: een giller van een activiteit. Alle soorten van brommende en vibrerende speeltjes en apparaten worden uitgelegd en mogen worden vastgehouden. Maar ook subtielere speeltjes en een geheimzinnige gelei komen aan bod. U zult als een ware Goedele de workshop verlaten. Na de workshop is er de gelegenheid om enkele voorwerpen aan te schaffen, echter dit is zeker niet verplicht!

Tijdsduur:
Ontvangst: 15 minuten
Workshop paaldansen: 1,5 uur
Diner: 2 uur
Viboshow: 1,5 uur
Totale tijdsduur van het uitje: een gehele middag of avond

Dit uitje is zeer geschikt voor:
vriendinnendag, vrijgezellenfeestjes en afdelingsuitjes, maar ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon voor dit uitje:
€ 95,- p.p. exclusief drankjes, maar uiteraard inclusief de champagne-cocktail bij het ontvangst. (de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Keywords:Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop paaldans
95 euro