Tapas-kookworkshop

(inclusief diner)

Tapas-kookworkshop Enschede: Al die kleine lekkere hapjes in de Zuid-Europese vakantielanden… In deze kookworkshop bereidt u samen met uw groep onder vrolijke en gezellige begeleiding verschillende soorten tapas en ander fingerfood. Om uw vingers bij af te likken! U ‘werkt’ per twee, maar bent u klaar als duo? Dan helpt u gewoon de anderen! U en uw gasten zullen nog jaren plezier hebben van de kennis en vaardigheden die u heeft opgedaan in deze workshop tapas maken. Een fantastische kookworkshop in Enschede, u waant zich in Spanje, maar u zit toch echt in Twente….

Diner: En al die zelfgemaakte tapas samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner! Tijdens deze kookworkshop bereidt u koude en warme tapas. Voorbeelden van koud fingerfood zijn: tartaar van ossenhaas, met sesamzaad. Maar ook paprikarolletjes met geitenkaas en spiesjes van tomaat en mozarella. Wat dacht u van zalmbonbons, en gevulde champignons met blauwaderkaas. Denkt u bij warm fingerfood aan zelfgemaakte bitterballen en grote garnalen in tempura beslag. En kleine empenadas (gevuld bladerdeeg). Deze kookworkshop is echt een heerlijk groepsuitje!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur:
De kookworkshop en het diner: 3 - 3,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. inclusief 3 drankjes, een welkomscocktail en koffie na de maaltijd. (overige drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede Sushi workshop.


Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede Tapas kookworkshop
65 euro