Gezellige High Tea-kookworkshop

(inclusief lunch)

High Tea-kookworkshop Enschede: Een uitgebreide high tea is fantastisch. Talloze zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen… In deze kookworkshop in Enschede bereidt u samen met uw groep een echte high tea! Denkt u aan echte scones, sandwiches en zoete lekkernijen. Om uw vingers bij af te likken! U ‘werkt’ per twee, maar bent u klaar als duo? Dan helpt u gewoon de anderen! Een fantastische kookworkshop in Enschede, u waant zich in Schotland, maar u zit toch echt in Twente….

Lunch: En die zelfgemaakte high tea is natuurlijk ook direct uw feestlunch! Gerechtjes die u in deze kookworkshop bereidt zijn bijvoorbeeld miniquiches met tomaat en kaas, sandwiches met gerookte zalm, roomkaas en rucola, maar ook veel zoete lekkernijen zoals scones met clotted cream en jam. En appel-honing muffins, chocolate fudge brownies en kokos-limoen cupcakes! Een heerlijk groepsuitje dus!

Tijdsduur:
De kookworkshop Enschede en de lunch: 3 uur

Zeer geschikt voor:
Vriendinnen, afdelingsuitjes, familiedagen, bedrijfsfeesten, verenigingen en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen! Een van de leukste kookworkshops van Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. inclusief 2 drankjes, eventueel een welkomscocktail en natuurlijk de thee. (overige drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop Taarten bakken voor profi's

Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

kookworkshop Enschede
45 euro