Oriental Beauty

(inclusief diner)

Uitje workshop Oriental Beauty Enschede: Eigenlijk is het geen workshop, maar juist een verwenmiddag en laten verwennen! U geniet met uw groep van de heilzame en geneeskrachtige werking van de etherische oliën en u waant zich in Azië door de rustgevende muziek. Langzaam ondergaat u een heerlijke massage van elkaar en geniet u van een masker. En de massageolie die u zelf gemaakt heeft met deze workshop in Enschede neemt u mee naar huis, zodat u het daar nog eens rustig over kan doen….

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Oriental beauty workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Enschede, en vooral geschikt voor meiden! Denk dus bijvoorbeeld aan uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente! Maar voor een komische en humoristische avond natuurlijk ook zeer geschikt voor mannelijke deelnemers!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop make me over.


Keywords:
workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje beauty workshop Enschede
45 euro