Step up!

(inclusief diner)

Uitje dans workshop Enschede: Kies uit onze 3 verschillende dansen! Natuurlijk de exotische en bewegelijke Zumba-workout, de supervrouwelijke Cuban Lady Salsa Event of een waanzinnige workshop Oriëntaals buikdansen! De workshops in Enschede worden door een superleuke en enthousiaste dame gegeven en er zijn geen mannelijke danspartners nodig voor de workshops!

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere de workshop buikdansen wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur:
Uitje dans workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Enschede, en vooral geschikt voor meiden! Denk dus bijvoorbeeld aan uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.. Maar ook zeer geschikt voor mannelijke deelnemers in Enschede die een komische en humoristische avond willen beleven!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vinden, keken ook naar uitje Enschede workshop Girls Late Night Out

 

Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

 

Uitje dans workshop Enschede
45 euro