The hands of a princess!

(inclusief diner)

Manicure workshop Enschede: Een dame herken je aan haar handen en aan haar nagels. Iedereen weet het, maar het schiet er wel eens bij in. In deze workshop in Enschede leert u alles over de perfecte handverzorging en wordt u door en door verwend! Een echte manicure voor u en uw vriendinnen: een badje, een massage, een masker, een peeling. En natuurlijk worden de nagels prachtig gelakt!

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Manicure workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Enschede, en vooral geschikt voor meiden! Van de mooiste prinses tot de mooiste boerin, iedereen geniet er van en leert nog wat bij! Denk dus bijvoorbeeld aan afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen etc. Maar juist voor vrijgezellenfeesten in Enschede is deze workshop helemaal super!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop Make me over.


Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Manicure
55 euro