Make me over!

(inclusief diner)

Uitje Make-up workshop Enschede: Een ontspannen en gezellige workshop waarin u alles leert over make-up, de kleuren en materialen die het beste van u naar boven halen en de technieken die het mooiste resultaat hebben. U en uw vriendinnen zullen op beslissende momenten zelfverzekerder door het leven gaan en er nog mooier en verzorgder uitzien! Dat allemaal dankzij deze beauty workshop in Enschede!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Biologische stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio!

Tijdsduur van dit uitje:
Make-up workshop Enschede: 2 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Enschede, en vooral geschikt voor meiden! Van de mooiste prinses tot de mooiste boerin, iedereen geniet er van en leert nog wat bij! Denk dus bijvoorbeeld aan afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes, vriendinnen, sportteams, groepsuitjes en andere uitjes etc. Maar juist voor vrijgezellenfeesten is dit helemaal super!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)


Keywords:
workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje beauty workshop Enschede
55 euro