Dancing Queen!

(inclusief diner)

Dans workshop Enschede: Kies uit onze 3 verschillende dansen! Natuurlijk de exotische en bewegelijke Zumba-workout, de supervrouwelijke Cuban Lady Salsa Event of een waanzinnige workshop Oriëntaals buikdansen! De workshops in Enschede worden door een superleuke en enthousiaste dame gegeven en er zijn geen mannelijke danspartners nodig voor de workshops!

Workshop Oriental Beauty Enschede: Eigenlijk is het geen workshop, maar juist een verwenmiddag en een laat verwennen! U geniet met uw groep van de heilzame en geneeskrachtige werking van de etherische oliën en u waant zich in Azië door de rustgevende muziek. Langzaam ondergaat u een heerlijke massage van elkaar en geniet u van een masker. En uw massageolie ie u zelfgemaakt heeft in deze workshop in Enschede neemt u mee naar huis, zodat u het daar nog eens rustig over kan doen….

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere de workshop buikdansen wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur:
Dans workshop Enschede: 1,5 uur
Oriental Beauty workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop, en vooral geschikt voor meiden! Van de mooiste prinses tot de mooiste boerin, iedereen geniet er van en leert nog wat bij! Denk dus bijvoorbeeld aan afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes, vriendinnen, sportteams etc. Maar juist voor vrijgezellenfeesten is dit helemaal super!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)
  • Let op: u kunt voor hetzelfde bedrag ook de combinatie maken: dans workshop Enschede met manicure workshop Enschede!


Keywords:
workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Dance and beauty workshop Enschede
65 euro