Beer experience

(inclusief diner)

Uitje workshop Enschede bier: Waarom smaakt het ene bier zo anders dan het andere, hoe ontstaat de bierkleur en welke types bier zijn er zoal? Een grondige maar nooit saaie uitleg in een oergezellige bruine kroeg in Enschede, met een kleine proeverij van 6 verschillende bieren. De bierigste workshop van Enschede!

Weekschotel: Heerlijk hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop bier Enschede: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voetbalteams, vriendenclubs en studentenverenigingenmaar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drankjes bij het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het bij deze workshop in Enschede goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Bijpassende delicatessen bij de workshop (€ 4,50 p.p.)
  • Herinneringsglas + flesje bier (€ 5,00 p.p.)
  • Bier van de maand menu in plaats van weekschotel
  • overnachting in hotel of bed & breakfast. Graag verzorgen wij u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u en reserveren wij een kamer voor u en uw gezelschap.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Wine and Dine.


Keywords:
workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje bier workshop Enschede
45 euro