Girls Late Night Out

(inclusief diner)

Striptease workshop Enschede (ook wel sportease): Door een goede, enthousiaste en sportieve instructrice worden de basisprincipes van een goede striptease uitgelegd en voorgedaan, waarna u zelf aan de gang kunt. Deze workshop in Enschede is niet echt erotisch, eerder sportief, humoristisch en gezellig. En uw eigen kleding houdt u gewoon aan. Gewoon proberen!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Biologisch stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio!

Tijdsduur:
Striptease workshop Enschede: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Zeer geschikt voor:
Bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes, maar juist ook vrijgezellenfeestjes, vriendinnen en sportteams. Iedereen die een humoristische, leuke en een beetje sportieve workshop in Enschede zoekt.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Paaldansen.

Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

 

Striptease workshop Enschede
65 euro