Pitch and Putt de Luxe

(inclusief diner)

Uitje Pitch & Putt: Na een kop koffie met krentenwegge krijgt u een korte en duidelijke uitleg over het nieuwste golfspel: Pitch & Putt. Dan gaat u zelf de baan op. De spanning neemt toe bij de eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven. U speelt 18 holes! Voor de dames kan op verzoek vooraf voor 9 holes gekozen worden.

Prijsuitreiking: De scorekaarten worden ingenomen en in het clubhuis is er een prijsuitreiking voor de beste golfers.

Diner: Bij een groep boven de 15  is er een BBQ of warm en koud buffet op locatie. Met  overheerlijk toetjes buffet. Voor kleinere groepen een heerlijk 3 gangen diner met keuze uit vis, vlees of vegetarisch in het centrum van Enschede.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop Pitch & Putt: 3 uur
Prijsuitreiking: 0,5 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente! 

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

 

Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

uitje golf workshop Enschede
65 euro