Wine and Dine

(inclusief diner)

Workshop Enschede Wijnproeverij: Het leuke van deze workshop is, dat hij heel flexibel is. Bent u een beginnend wijndrinker, of een kenner, houdt u van Franse wijnen, of juist van krachtige Spaanse wijnen, bent u benieuwd naar de wijnen uit de nieuwe-wijnlanden, houdt u van rood, of juist van wit? Vertel het ons en wij stemmen deze proeverij af op uw wensen. Natuurlijk wordt er tijdens deze workshop in Enschede voor lekkere amuses gezorgd. '

In plaats van de wijnproeverij kunt u er ook voor kiezen om een port proeverij te doen. Hierbij krijgt u 5 verschillende port te proeven.

Diner: Een heerlijk hoofdgerecht en klein dessert maken deze avond compleet.

Tijdsduur:
De wijnproeverij workshop en het diner: 4 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente!

Onze prijs per persoon:
€55,- p.p. inclusief (overige drankjes anders dan de wijn tijdens de wijnproeverij workshop Enschede dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
5 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt voor deze workshop, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)

Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Wijnproeverij
55 euro