De Lama's Improvisatie

(inclusief diner)

Uitje improvisatie workshop Enschede: Bent u de nieuwe Ruben Nicolai? Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk! U leert uw eigen groep kennen op een manier die u zal verrassen. Mensen waarvan u dacht dat ze geen gevoel voor humor hadden, bezorgen u de lachstuipen, mensen groeien boven zichzelf uit. Een hilarische dag!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Een heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze De Lama's workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 2,5 uur
Het diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede en Twente!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Heerlijk voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Improvisatie de luxe


Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede 

uitje improvisatie workshop enschede de lama's
55 euro