Improvisatie de luxe

(inclusief diner)

Uitje workshop Enschede Improvisatie de Luxe: Bent u de nieuwe Ruben Nicolai? Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Verschillende technieken komen aanbod en je krijgt inzicht in acteer technieken. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk! Er wordt redelijk intensief geoefend met het Lama concept en op het acteren met de bijbehorende trucs. U leert uw eigen groep kennen op een manier die u zult verrassen. Mensen waarvan u dacht dat ze geen gevoel voor humor hebben, bezorgen u de lachstuipen, mensen groeien boven henzelf uit. Een hilarische dag!

Diner: Drie gangen diner. Een heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant). Het voorgerecht bestaat uit huisgemaakte soep van het seizoen of een rijkelijk gevulde salade. Het nagerecht bestaat uit boerderij ijs uit de regio!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje) 

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 4 uur
Het diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor: afdelingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van theater houdt. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon: €  65,- p.p. inclusief (drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf  10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje workshop Enschede Improvisatie de luxe
65 euro