GPS Workshop: Het Verhaal

(inclusief diner)

Uitje GPS Workshop Enschede Het Verhaal: In groepjes gaat u aan de slag om gewapend met een GPS door de geheimzinnige aanwijzingen op de juiste plek te komen. Bij iedere aanwijzing ontvangt u een woord of meerdere woorden…. Laat uw fantasie de vrije loop en maak hiermee uw eigen verhaal. Als iedereen geslaagd is en op de bestemming is aangekomen, gaat u genieten van het heerlijke diner en draagt ieder groepje zijn verhaal voor. Een goed verzorgde activiteit die u toch zelfstandig en in uw eigen tempo kan beleven!

Diner: Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor: afdelingsuitjes, familiedagen, groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 50,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop The Target.


Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje GPS Workshop Enschede het verhaal
55 euro