Latin Salsa Party

(inclusief diner)

Uitje salsa workshop Deventer: De meest geboekte activiteit bij ons bedrijf! Gegeven door een Zuid-Amerikaanse, hartelijke en humoristische vrouw. Zij krijgt zelfs bij de meest stijve Hollander de heupen los. Als u nog nooit gedanst heeft, of dat het juist uw passie is: ze weet iedereen een fantastische workshop te geven. Er wordt veel gelachen en de groep komt dichter bij elkaar!

Workshop Tequila Tastery: Wat is een goede tequila, waar wordt deze van gemaakt, waarom heeft de ene een andere kleur dan de andere enz. enz. Een korte tastery waarbij u natuurlijk ook het een en ander mag proeven. Voor de echte angsthazen wordt deze ook wel eens voor het dansen ingepland, om moed in te drinken…

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaansrestaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Dit is een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Eet smakelijk!

Tijdsduur van dit uitje:
Salsa workshop Deventer: 1 uur
Tequila Tastery: 0,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Denk aan uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes, maar inclusief de tequila uiteraard.
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Let op: Voor dezelfde prijs kunnen wij ook een workshop merengue dansen organiseren!


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje salsa workshop Deventer
65 euro