Make me over!

(inclusief diner)

Uitje workshop Deventer Visagie: In deze supergezellige workshop visagie krijgt u samen met uw vriendinnen alle antwoorden op uw make-up vragen. U gaat na de leuke presentatie zelf aan de gang met de professionele materialen en er wordt een persoonlijk make-up kleurenplan voor u ontwikkeld. Dikke lagen make-up zijn niet nodig om u te laten stralen! Het gaat er om hoe u de sterke punten van uw gezicht accentueert, hoe u reinigt, hoe u de technieken gebruikt en welke materialen u in huis heeft. Maar deze workshop is niet alleen educatief, vooral erg gezellig, meiden onder elkaar: het begin van een onvergetelijke en leuke dag!

  Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 2,5 uur
Het diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor: afdelingsuitjes, vriendinnendagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon: € 65,- p.p. inclusief (drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Heerlijk nagerecht, alles zoetigheden worden zelf bereid in dit restaurant! ( € 6,00 p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Verwen en relax pakket

 

Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje visagie workshop Deventer
65 euro