Linedance

(inclusief diner)

Linedance: Zie je jezelf al staan, netjes op een rij dezelfde danspasjes doen? Het klinkt oubollig maar uit ervaring kunnen we je verzekeren dat het een top dansworkshop is! Het geeft een enorme kick om met al je vrienden of collega’s in formatie te staan en deze dans uit te voeren. In het begin is het is nog best lastig…je hebt elkaar allemaal nodig om het goed te laten verlopen. Maar op het eind zet je altijd een fantastische groep-slotdans neer! Ook mag je een mix kiezen met een andere dansstijl. Wij informeren je hier graag over. Tijdens deze dansworkshop krijg je een lekker drankje aan de bar.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Make me over!


Keywords: Linedance Deventer, linedance uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Linedance
45 euro