Saturday Night Fever

(inclusief diner)

Workshop Saturday Night Fever Heeft u deze dansstijl altijd al helemaal fantastisch gevonden? Wij begrijpen wel waarom! Laat jezelf gaan en swing mee met deze waanzinnige workshop! Maak een keuze of ga voor een mix met andere dansstijlen! Alles is mogelijk om even lekker weg te swingen en … ook zonder danspartners is het mogelijk om deze workshop te boeken! Kom als groep geheel verkleed en laat het feest maar beginnen. Dit hoeft natuurlijk niet maar is wel erg leuk….. tijdens de workshop staan er een frisse drankjes voor u klaar.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop, dus voor iedereen die vrienden, familie en collega’s verbaasd wil laten staan over hun dansmoves: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voor dezelfde prijs verzorgen wij in plaats van deze dansstijl ook Bollywood dansen (Indiaas), Zumba (sportief) en Rock and Roll!
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Girls Late Night out.


Keywords: Grease Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Saturday Night Fever- Grease…
45 euro