Edelsmeden deluxe

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop edelsmid: Samen met de enthousiaste goudsmid creëert  u in een prachtige werkplaats in de binnenstad van Deventer een eigen sieraad. Meestal een hanger of oorbellen. In deze workshop gaat u dieper in op de edele kunst van het edelsmeden. Veel technieken, persoonlijke begeleiding en een mooie materiaalkeuze! U ontwerpt, u zaagt het ontwerp daarna uit een zilver plaatje, natuurlijk brengt u er kleur en structuur op aan, u schuurt en u polijst net zo lang tot er een uniek sieraad is ontstaan dat u, of uw partner, nog jaren zal dragen! Moeilijk? Welnee! Gezellig en origineel!

Diner: Een heerlijk 2-gangen diner bij een trendy maar stijlvol restaurant in een pand in de Walstraat in Deventer. U kunt zelf vooraf aangeven of u en uw gezelschap voorgerecht en hoofdgerecht wilt, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht prefereert.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Een meiden of damesgroep, of juist een groep heren die hun partner of directrice willen verrassen met een zelfgemaakt kunstwerkje! Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€95,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 5 tot 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • de derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)

 

Keywords: edelsmeden Deventer, edelsmeden uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop edelsmeden
95 euro