Flower Power Basic

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop bloemstuk: Niets is mooier dan een prachtig seizoens bloemstuk. Maar om zelf een bloemstuk samen te stellen… vaak doen we maar wat… In deze supergezellige workshop leert u de basis van de prachtige bloemsierkunst! Aan deze workshop beleeft u nog jaren plezier. Alle bloemstukken die u voortaan weggeeft of waarmee u het huis versierd zullen uw persoonlijke creatie zijn. En zelfgemaakte bloemstukken zijn natuurlijk ook altijd veel goedkoper dan de bloemstukken die u kant en klaar koopt. Maar goed, het belangrijkste is natuurlijk dat het een oergezellige workshop is waar u met uw groep veel plezier gaat beleven! Er wordt op de dag zelf gewerkt met leuke seizoensproducten. Na deze workshop gaat u met eigen vervoer richting het restaurant voor het diner.

 Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Een meiden of damesgroep, of juist een groep heren die hun partner of directrice willen verrassen met een zelfgemaakt bloemstuk! Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 10 personen tot 16 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grand dessert, vele soorten huisgemaakte zoetigheden ( € 6,- p.p.)
  • kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Flower Power de luxe

 

 Keywords: bloemschikken cursus Deventer, flower power uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop bloemschikken
65 euro