Flower Power de luxe

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop bloemschikken: Niets is mooier dan een prachtig bloemenkunstwerk. Maar om zelf zoiets samen te stellen… vaak durven we het niet aan… In deze supergezellige workshop leert u een prachtig en blijvend bloemen kunstwerk te maken! Je maakt zelf het frame of object als basis voor je bloemenkunstwerk! In deze workshop wordt dus iets gemaakt wat langer blijft bestaan. Bijvoorbeeld een frame van takken waar je allemaal kleine vaasjes kunt bevestigen zodat de bloemen altijd ververst kunnen worden. Zo gaat uw kunstwerk mee met de seizoenen en heeft u er een heel jaar wat aan! Na deze workshop gaat u met eigen vervoer richting het restaurant voor het diner.

Diner: Een 3-gangen menu met keuze uit vlees of vis. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants in Deventer die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Een meiden of damesgroep, of juist een groep heren die hun partner of directrice willen verrassen met een zelfgemaakt kunstwerk! Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€95,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 10 tot 16 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

 

Keywords: bloemschikken Deventer, bloemschikken uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop bloemschikken
95 euro