Didgeridoo Basic

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Didgeridoo: De groep leert in deze workshop om het Australische instrument de Didgeridoo te bespelen. Samen met de andere deelnemers maakt u mooie, diepe en zware tonen en ontstaat er een muziekstuk wat het oergevoel in de mens oproept. Er is voor het volgen van deze workshop geen enkele muziekkennis vereist!

De didgeridoo is een oeroud blaasinstrument met een rijkdom aan klanken en ritmes. Een bijzondere en inspirerende belevenis, die ontspant en tegelijk nieuwe energie geeft! Het is verrassend om te ontdekken hoe zoiets simpels zoveel impact kan hebben op jezelf en anderen om je heen.Samen didgeridoospelen is echt supergezellig en brengt een groep dichter bij elkaar, waardoor het geschikt is voor teambuilding maar ook voor een vrijgezellenfeest.

De vriendelijke docent was begin jaren ’90 één van de Nederlandse pioniers op de didgeridoo. Hij gaf veel optredens in binnen- en buitenland en heeft sinds 1995 ervaring met lesgeven op dit bijzondere muziekinstrument.

Diner: Fajitas eten: Van oeroude Australische klanken naar een eeuwenoud Mexicaans gerecht! Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 – 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Natuurlijk is dit uitje zeer geschikt voor iedereen die van muziek of cultuur houdt. Maar het is juist ook leuk voor een groep die juist geen enkel gevoel voor muziek heeft! De begeleiding is goed en de techniek is goed op te pakken. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank

Bij een groep van:
Vanaf  8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grand dessert, vele soorten huisgemaakte zoetigheden ( € 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop feel the rhythm.


Keywords: didgeridoo Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop didgeridoo
45 euro