Oermuziek improvisatie

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop oermuziek improvisatie: De groep gaat improviseren met de meest waanzinnige muziekinstrumenten, zoals Afrikaanse trommels (denk aan de darbukka’s en de doumbeks), Australische didgeridoo’s en bijzondere tamboerijnen en shakers! U gebruikt allerlei klank- en slagwerk instrumenten om te jammen met spannende ritmes tot alles samenkomt in één swingend geheel. Echt een hele verrassende workshop!  

Je leert naar elkaar te luisteren en iedereen van de groep vindt zijn eigen plekje in het ritme.

Samen muziek maken brengt een groep dichter bij elkaar, maar dit geldt nog het meest voor slagwerk en percussie. Ritmes zijn namelijk universeel - iedereen voelt ritmes op dezelfde manier. Hierdoor is het zeer geschikt is voor teambuilding maar ook voor een gezellig vrijgezellenfeest.

Voor deze workshop is geen enkele muziekkennis vereist!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Natuurlijk is dit uitje zeer geschikt voor iedereen die van muziek of cultuur houdt. Maar het is juist ook leuk voor een groep die juist geen enkel gevoel voor muziek heeft! De begeleiding is goed en de techniek is goed op te pakken. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden. De koffie en de thee tijdens deze workshop oermuziek improvisatie zijn bij de prijs inbegrepen).

Bij een groep van:
Vanaf  8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht of nagerecht (€ 6,00 p.p.)
  • Kleine stadswandeling door de eeuwenoude binnenstad van Deventer (€5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Componeer uw eigen muziek.


Keywords: Oermuziek improvisatie Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Oermuziek improvisatie
65 euro