Nana's schilderen

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Nana’s schilderen:
Nana’s: dit zijn wereldberoemde, vrolijke en kleurrijke fat ladies, ooit een creatie van de bekende Franse kunstenares Niki de Saint Phalle (1930-2002). Op doeken van 40 bij 40 gaat u zelf de Nana’s ontwerpen waarmee Niki ooit de kunstwereld mee op de kop zette! Korte en leuke intro, bevlogen begeleiding, een gezellige workshop en een fantastisch resultaat voor thuis of op de zaak.

Drie-gangen diner: Een zeer luxe 3 gangen diner in een leuk restaurant in Groningen met keuze uit verschillende voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en na een heerlijk huisgemaakt dessert.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 - 3 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bijvoorbeeld uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen die geïnteresseerd is in kunst, of die graag vrijblijvend iets op het doek wil zetten!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Picasso schilderen.


Keywords: Nana´s schilderen Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop creatief nana schilderen
65 euro