Van Picasso tot Kandinsky

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Van Picasso tot Kandinsky:
Schilderen als de meesters! Kies de kunstenaar die bij uw groep past! Na enkele beelden en uitleg over werktechnieken gaat iedereen zelf aan de slag in de stijl van bijvoorbeeld Picasso! Geen voorkennis vereist! Toegegeven: natuurlijk kunnen we u niet de magic touch van de grootmeesters in 1 workshop aanleren. Maar schilderen in de stijl van de grote namen is toch op een leuke manier onder de knie te krijgen. U beleeft een hele gezellige en leerzame workshop, en u zult zien dat u voortaan ook anders tegen kunst aankijkt.

Snack: Inclusief iets lekkers te eten tijdens de workshop.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 3,5 - 4 uur 
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit fantastische verwenarrangement is bedoeld voor iedereen die houdt van een goed stuk kunst en lekker culinair genieten. Dat kan zijn met uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Keywords: Picasso tot Kandinsky Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop creatief Picasso tot Kandinsky
65 euro