Sweet Chocolate

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Bonbons maken: Echt iedereen kan het: zelf bonbons maken! En niet alleen tijdens deze workshop maakt u de lekkerste bonbons, maar in het vervolg zult u thuis ook uw vrienden en familie versteld laten staan van de lekkerste huisgemaakte bonbons met originele vullingen en leuke vormen! Deze lekkere kookworkshop is erg gezellig en leerzaam! Ingewikkeld? Welnee! Op een eenvoudige en inventieve wijze, die je zelf bijna niet kunt bedenken, leer je overheerlijke bonbons maken!

Diner optie 1: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Diner optie 2: high tea: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrouw of man maakt voor deze workshop niet uit. Leuk met de afdeling, met vriendinnen of met een kookclub. Maar ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids: Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Sushi Workshop.


Keywords: bonbons maken Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen kookworkshop bonbons maken
55 euro