My Little Green Bag

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop My Little Green Bag: Een verrassende workshop: van oude verpakkingsmaterialen worden hele originele eco-vriendelijke tassen gemaakt. Modieus en origineel. In deze gezellige workshop waar veel gelachen wordt, kijkt uw groep met hele andere ogen naar verpakkingsmaterialen die in onze Westerse wereld zo in de prullenbak verdwijnen! Kom je met de afdeling of met een organisatie? Neem dan (in overleg) verpakkingsmateriaal van de zaak mee en er wordt leuk op ingespeeld! Kom je met een vrijgezellenfeest? Neem dan wat verpakkingsmateriaal mee van de favoriete winkel van de gelukkige! Tijdens de workshop zijn er ook drankjes, die bij de pakketprijs inzitten.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
U denkt wellicht: alleen voor modepopjes tot natuurfreaks, maar dat is natuurlijk niet zo. Het is een hele gezellige workshop, bijna voor iedereen. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€50,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Shirt Designer Profi.

Keywords: My little green bag Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop My Little Green Bag
50 euro