In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 45

Workshops en uitjes in Zwolle

U heeft gekozen voor een workshop in de prachtige stad Zwolle!

Kies nu uw budget en alle mogelijkheden worden overzichtelijk gepresenteerd! Wilt u weten welke workshops wij aanbieden in Zwolle? Kies dan 1 van de budgetten hierboven (45, 55, 65 of 95 euro). Wilt u meer informatie over de stad Zwolle? Lees dan verder...

Feesten, vrijgezellenfeestjes en uitjes in Zwolle

Wij hebben ons gespecialiseerd in vrijgezellenfeestjes, afdelingsuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen en andere feestjes en uitjes in Zwolle. Deze bestaan bijna altijd uit één of meerdere workshops in Zwolle en daarna gezellig met de groep dineren in het centrum van Zwolle. Wij spreken uit eigen ervaring als wij zeggen dat Zwolle erg geschikt is voor groepsuitjes en vrijgezellenfeestjes! Zwolle is een fantastische stad. Een uitnodigende stad. Een ondernemende en vooral ook een gastvrije stad!

Zwolle en workshops

Diner en Doen is altijd op zoek naar de echte “workshop steden” van Nederland. Als wij door een echte “workshop stad” lopen, dan vinden wij overal in de stad aanwijzingen en tips voor onze workshops. En Zwolle is zo’n stad. Wij waren natuurlijk al vaak in Zwolle geweest: gewoon omdat het een prachtige eeuwenoude stad is, waar men lekker kan winkelen en eten. Maar elke keer als wij door Zwolle liepen, hadden we het alleen maar over de groepsuitjes die wij er in de toekomst wilden organiseren. Dus toen het tijd werd om met Diner en Doen door te groeien naar een nieuwe stad, was de keuze snel gemaakt. Zwolle! Achteraf hebben wij geprobeerd te analyseren waarom Zwolle ons zo trekt op het gebied van workshops en groepsuitjes. Nu is het ons duidelijk:

De succesvolle sportverenigingen van Zwolle en onze sportieve workshops !

Iedereen kent natuurlijk de voetbalclub waar Zwolle trots op is: PEC Zwolle! In de afgelopen decennia sprong de club van de eerste divisie naar de eredivisie, en soms ook weer terug. Maar PEC Zwolle is altijd een moeilijke club om tegen te voetballen: ze gaan er altijd voor! Logisch dat veel inwoners van Zwolle trots zijn op hun club.

Maar Zwolle is niet alleen op het gebied van voetbal zeer sportief te noemen. Een van de oprichters van Diner en Doen moest als klein jongetje geregeld hockeyen tegen de prachtige hockeyvereniging van Zwolle: ZMHC. Op het goed onderhouden hockeycomplex De Pelikaan wordt direct duidelijk dat de hockeyvereniging van Zwolle een van de oudste van Nederland is. Andere sportieve hoogtepunten in Zwolle worden bij elkaar geroeid aan het zwarte water, op roeivereniging ZRZV. Enkele roeiers van deze vereniging hebben zelfs de eer van Zwolle verdedigd op de Olympische spelen. Zo hoog zijn de verwachtingen nou ook weer niet bij de sportieve workshops van Diner en Doen. Maar het is heerlijk om met een groepsuitje soms een sportieve workshop te boeken. Gewoon lekker bezig zijn, even uit de normale sleur. Een afdeling die met het jaarlijkse groepsuitje kiest voor een sportieve workshop, zal daar altijd beter uitkomen. Deelnemers leren elkaar anders kennen en stappen op natuurlijke wijze uit hun eigen comfort zone. Dat is toch ook de bedoeling van een groepsuitje? Dat schept een band, elke keer weer.

De prachtige zonovergoten horecapleinen van Zwolle en onze cocktail workshops !

Het horecaplein van Zwolle is natuurlijk de Melkmarkt. Met een beetje zon, moet u wel heel stevig in de schoenen staan om niet op een van de terrassen te gaan zitten. Maar ook op het Gasthuisplein en op het Bethlehemkerkplein in Zwolle kunt u heerlijk van de zon genieten! Of op de Grote Markt een lekker ijsje halen bij Talamini en al lopend genieten van Zwolle! Dat gevoel: de zon, het plezier, het genieten, de tijd vergeten, vakantiegevoel, dat deed ons natuurlijk direct denken aan onze cocktail workshops. Geeneen workshop heeft zo’n heerlijk zomergevoel als de cocktailworkshop. Nou ja, de workshop smoothie maken komt ook een heel eind! In de workshop smoothie maken, komen de lekkerste ingredienten voorbij! Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit. Vaak heeft een smoothie een prachtige felrode (bosbessen, aardbeien, watermeloen en bramen) of felgroene (met kiwi, meloen, appel) kleur en zijn ze prachtig afgetopt met een mooie garnering van vers fruit. Het fruit wordt in de blender gemixt met yoghurt of room. In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten: van het ontstaan van de smoothie tot een uitleg van alle ingrediënten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender die al voor u klaar staat. U bereidt uw perfecte smoothie. Als afsluiter van deze workshop krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

De mooie winkelstraten van Zwolle en onze styling workshops !

De bekendste winkelstraat van Zwolle is de Diezerstraat. Alle grote formules zijn daar vertegenwoordigd. Dat klinkt alsof het een kopie is van elke grote winkelstraat in Overijssel. Maar dat is niet zo, want Zwolle heeft echt wel leuke winkelformules, zoals de Mango en de Bodyshop. Voor de kleinere winkeltjes van Zwolle, de speciaalzaken, moet u zijn in de Assendorperstraat, de Thorbeckegracht, de Luttekestraat of de Sassenstraat. Daar zitten winkeltjes die ons aan de workshops deden denken die wij in de andere steden al een tijd land aanboden voor groepsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Denkt u bijvoorbeeld aan workshops zoals True Color & Style en Make me Over!

De beroemde restaurants van Zwolle en onze kookworkshops !

Kan men het over Zwolle hebben zonder te beginnen over de Librije? Het echtpaar De Boer dat met hard werken, veel inzicht en een onmetelijke passie een waanzinnig restaurant hebben neergezet met een internationale naamsbekendheid. Zwolle was altijd de hoofdstad van Overijssel, maar nu is het de culinaire hoofdstad van Nederland. Hoe zeer wij ook achter onze kookworkshops staan, het Librije niveau halen wij niet. Dat hoeft ook niet. Dat willen wij ook niet. Deelnemers aan een kookworkshop moeten zich prettig voelen. Bij een kookworkshop gaat het in de eerste instantie om genieten, lekker bezig zijn en met z’n allen een prestatie neerzetten. Gezellig kletsen, drankje erbij: een fantastische activiteit! En daarna lekker eten. Geen wonder dat kookworkshops zo populair zijn bij bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes.

De kunstzinnige inwoners van Zwolle en onze creatieve workshops !

Vraag een willekeurig persoon in Nederland naar de bekendste Zwollenaar, en hij of zij noemt Herman Brood. (wij kregen ook tweemaal het antwoord Rudolph Thorbecke, een bevlogen politicus en een van de grondleggers van de grondwet). Herman Brood, de kunstenaar, heeft in zijn leven de kunstwereld flink wakker geschud. Een serial artist, die de mooiste schilderijen met precisie maakte, maar net zo makkelijk iets fabriceerde op de achterkant van een bierviltje om de barrekening mee te betalen. Deze man ademde kunst. Zijn potentieel was enorm. Hij maakte kunst ook gewoon. Kunst is voor iedereen en van iedereen. Dat past precies bij de filosofie van Diner en Doen! In onze creatieve workshops (wij bieden nu al tientallen creatieve workshops aan in Nederland) gaan de deelnemers direct lekker aan de slag. De eerste creatieve workshop die Diner en Doen ontwikkelde, was smijten met verf. Een bevrijdende en creatieve workshop die al vaak is geboekt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten!

De perfecte bereikbaarheid van Zwolle en onze GPS workshops !

Een van de leukste “buiten workshops” die wij aanbieden, is ongetwijfeld de workshop GPS. Met een groep heeft u een opgave of een raadsel, dat u met behulp van een draagbare GPS kunt oplossen. Lekker bewegen, lekker buiten, met andere woorden, deze workshop is eigenlijk voor heel veel groepsuitjes in Zwolle geschikt. Maar om in Zwolle te komen, heeft u geen GPS nodig! Zwolle is super goed bereikbaar met de auto, en nog beter met de trein. Station Zwolle is het tweede knooppunt van de Nederlandse Spoorwegen (Utrecht is het eerste en grootste knooppunt). De goede bereikbaarheid van Zwolle zorgt er voor dat Zwolle ook zeer geschikt is voor groepsuitjes en bedrijfsfeesten van organisaties die zich buiten de stad bevinden. Soms kiest een groep er juist voor om een workshop en een diner in een andere stad te boeken, en dan is Zwolle een hele goede kanshebber!

De groene parken van Zwolle en onze buiten workshops !

Zwolle kent 33 verschillende parken! Midden in de stad, zoals het Stadspark, maar ook bijvoorbeeld het Engelse Werk, vlakbij de IIssel. En Zwolle is een paar keer verkozen tot de groenste stad van Nederland en zelfs een keer was Zwolle de groenste stad van Europa! Dus als er 1 stad is, die zich perfect leent voor workshops en groepsuitjes in de buitenlucht, dan is het wel Zwolle.

De prachtige oude Hanzestad Zwolle en onze stadswandelingen !

Telkens als wij iemand meenemen naar Zwolle, zien wij diegene genieten. En dat is niet gek. Dat hadden wij ook de eerste keer. De binnenstad van Zwolle ligt als een vesting middenin een soort grachtengordel. Als u over 1 van de bruggen loopt, voelt u de eeuwenoude geschiedenis van Zwolle. Natuurlijk zitten er moderne formules in de eeuwenoude panden, en staan er auto’s voor de deur, maar als u de ogen een beetje dichtknijpt, ziet u hoe het een paar eeuwen geleden eruit moet hebbenm gezien in Zwolle. Diner en Doen heeft wat met Hanzesteden zoals Zwolle. Ook de steden Deventer en Groningen (waar wij al jaren actief zijn met onze workshops en groepsuitjes), zijn bij het hanzeverbond aangesloten. De eeuwenoude stadskernen geven ons meer dan genoeg mogelijkheid om zeer interessante stadswandelingen te organiseren. Soms korte stadswandelingen, gewoon om even een frisse neus te halen na een intensieve workshop bijvoorbeeld, maar soms ook als centraal thema van een groepsuitje. Zoals bij een GPS workshop bijvoorbeeld!

Wat is de definitie van een workshop?

Een vaak gebruikte definitie van de workshop is:

Een workshop is een activiteit waarin, vaak in groepen, aan bepaalde opdrachten wordt gewerkt. Deze opdrachten vertalen theorie naar praktijk.

Een interessante definitie, maar voor een Diner en Doen workshop schiet hij toch wat te kort. De definitie van een Diner en Doen workshop is:

Een workshop is een gekozen activiteit waarin groepen een gezellige en vaak leerzame activiteit ondernemen met als doel een onvergetelijke dag te ervaren die de groep dichter bij elkaar brengt. Vaak maakt een workshop onderdeel uit van een uitje, een vrijgezellenfeest of een familiedag. De workshop wordt gegeven door een enthousiaste en geïnteresseerde persoon die er zelf ook plezier aan beleeft. Een gezellig diner of een lunch zit altijd bij de pakketprijs in.

Onze workshops in Zwolle

Vele workshops in Zwolle hebben wij zelf ontwikkeld met specialisten. Andere hebben we voor u, na een strenge selectie, bij elkaar verzameld. Zo bieden wij een breed assortiment aan van workshops voor vele soorten uitjes. Enkele voorbeelden van de workshops die we aanbieden in Zwolle en omstreken zijn:

Workshop Paaldansen in Zwolle

Uitje paaldansen workshop Zwolle: Met een professionele paaldanspaal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Een echte giller en hartstikke gezellig!

Workshop Wijnproeverij in Zwolle

Workshop wijn proeverij: Waarom smaakt wijn zoals hij smaakt? Wat maakt een wijn een goede wijn, en wat maakt een wijn spectaculair? Een gezellige en leerzame workshop. Kom erachter welke wijn echt bij u past! En proef en geniet van waanzinnige wijnen. Let op: geen enkele wijnkennis vereist!

Kookworkshop Bonbons maken in Zwolle

Uitje Zwolle Kookworkshop Bonbons maken: Echte bonbons maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade instructrice leert u hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult. U kiest zelf uw vulling. Een gezellige en lekkere workshop! U zult na deze workshop nooit meer een bonbon op dezelfde wijze bekijken als nu: dan weet u hoeveel werk en liefde er in die heerlijke zoetigheden is gestopt! U zult een vulbonbon, marsepeinknikker en een chocoladelolly maken. De bonbons die u in de kookworkshop maakt, kunt u aan het eind ruilen met die van uw groepsgenoten, zodat u ze mee naar huis kunt nemen!

Top 3 Workshops in Zwolle

Welke workshops zijn het populairst in de stad Zwolle? Naar welke workshops is de meeste vraag? Welke workshops worden het vaakst geboekt bij afdelingsuitjes en welke juist bij een vrijgezellenfeestje? Wij hebben een top 3 samengesteld van de meest favoriete workshops in Zwolle.

Deze workshops worden allemaal georganiseerd door positieve en gedreven leuke persoonlijkheden die allemaal het beste van hunzelf geven. Deze workshop top 3 hebben wij vooral samengesteld om uw beslissing wat makkelijker te maken als u het moeilijk vindt om voor een groep te moeten beslissen die u wellicht niet zo goed kent of die heel divers is.

De workshop top 3 van Zwolle ziet er als volgt uit:

1.Workshop De Bloemen van Zwolle:

Workshop bloemschikken: Niets is mooier dan een prachtig bloemenkunstwerk. Maar om zelf zoiets samen te stellen… vaak durven we het niet aan… In deze supergezellige workshop leert u een prachtig, met blijvende basis, bloemen kunstwerk te maken! U krijgt of maakt zelf een basis voor je bloemenkunstwerk. Zo gaat uw kunstwerk mee met de seizoenen en heeft u er een heel jaar wat aan! Met bloemen van het huidige seizoen maakt u, onder deskundige begeleiding, een prachtig kunstwerk en krijgt uitleg over de verschillende bloemen. U wordt tijdens deze workshop volledig in de watten gelegd met een drankje en iets lekkers. Na deze workshop gaat u met eigen vervoer richting het restaurant voor het diner.

2.Kookworkshop Cupcakes versieren:

Workshop Cupcakes versieren: Echt iedereen kan het: zelf cupcakes maken! En niet alleen tijdens deze workshop maakt u de lekkerste en mooiste cupcakes… Daarna kunt u het zelf thuis ook doen! Deze lekkere kookworkshop is erg gezellig en leerzaam en terwijl u bezig bent, kunt u genieten van een lekker kopje thee of koffie! Ingewikkeld? Welnee! De enthousiaste dame die dit geeft, leert u de fijne kneepjes van het vak. Met marsepein, fondant, botercrème en verschillende versiersels maakt u de mooiste cup cakes! Deze neemt u mee naar huis en ze zullen versteld staan!

3.Workshop Cocktails bereiden:

Uitje cocktail workshop Zwolle: Achter een professionele bar krijgt u van een van de leukste bartenders van Zwolle les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en het jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Zwolle!

Bedrijfsuitjes, bedrijfsactiviteiten en personeelsfeesten

Sommige workshops lenen zich erg goed voor het bedrijfsleven, dus voor de bedrijfsuitjes en de afdelingsuitjes. Bijvoorbeeld omdat er tijdens het uitje een teamprestatie wordt neergezet. Want dat is vaak het doel van een bedrijfsuitje. Zo’n teamprestatie kan een daverend slotstuk zijn bij een djembe workshop. Maar ook bij een creatieve workshop of theater training, een echte teambuilder! Voorbeeld:

Uitje Lama's workshop Zwolle Improvisatie: Bent u de nieuwe Ruben Nicolai? Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk! U leert uw eigen groep kennen op een manier die u zal verrassen. Mensen waarvan u dacht dat ze geen gevoel voor humor hadden, bezorgen u de lachstuipen, mensen groeien boven henzelf uit. Een hilarische dag!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Vrijgezellenfeesten in Zwolle

Sommige workshops lenen zich juist erg goed voor vrijgezellenfeestjes. Een vrijgezellenfeestje organiseren voor jonge bruid? Een leuk uitje kan dan bijvoorbeeld zijn: Dansworkshop Burlesque

Uitje Zwolle workshop Burlesque:  Geen enkele ervaring vereist! Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Burlesque draait om het verleiden, om humor, zelfspot zelfs, maar zeker ook om glamour, theater en vrouwelijke kracht. Denk aan prachtige vrouwelijke kleding, de Moulin Rouge en Express yourself… Een fantastische workshop waar u met uw vriendinnen kennismaken met de burlesque personage die elke vrouw in haar heeft!

Burlesque is een dansstijl die al 150 jaar oud is, maar die nooit zal verdwijnen. Voorbeelden van bekende artiesten die zich laten inspireren door burlesque? Madonna, Christina Aguilera, Dita von Teese, Marilyn Monroe, Lady Gaga enBetty Page…. Show, stijl en theater, vrouwelijkheid en kracht: prachtig!

Alle deelnemers aan deze dans workshop worden met speciale kleding omgetoverd tot burlesque danseressen: corsetten, petticoats, kanten leggings, handschoenen, hoedjes en nog veel meer! De vrijgezel of de jarige wordt extra in het zonnetje gezet met de mooiste kleding en een cd die ze mag meenemen naar huis. En wat hoort er bij een burlesque workshop? Inderdaad! Bubbels en chocolade. Ook daar wordt voor gezorgd!

Diner: Sluit uw groepsuitje af in 1 van de gezelligste restaurants van Zwolle! Het feestmaal bestaat uit de 3 meest populaire tortilla-gerechten van Mexico, dus dit is uw kans om ze allemaal naast elkaar te proeven:

  1. De enchilada: een opgerolde maïstortilla met heerlijk Mexicaans gehakt, overgoten met een salsa en gegratineerd met cheddar cheese.
  2. De burrito: dichtgevouwen tarwetortilla met Mexicaanse kip, guacamole en refried beans.
  3. De quesadilla: dubbel gevouwen tarwetortilla met kaas, chorizo en verse Mexicaanse tomatensalade.

Wedden dat het een onvergetelijke vrijgezellendag wordt!

Dinerendoen - Groepsuitjes, workshops en feestjes in Zwolle

Een goede tip voor het organiseren van een leuk groepsuitje in Zwolle is om bij de referenties van Diner en Doen te kijken. Wat vonden anderen van de workshop die u misschien wilt boeken? En u kunt natuurlijk altijd bellen met Diner en Doen, wij weten hoe alle workshops in Zwolle verlopen en kennen alle reacties van mensen die al eerder hun uitje bij ons geboekt hebben. Wees ook niet bang om contact met Diner en Doen op te nemen als uw wensen m.b.t. uw uitje of workshop net wat anders zijn als dat wij momenteel aanbieden. Bent u bijvoorbeeld met een andere groepsgrootte dan vermeld staat bij de workshop van uw keuze, heeft u speciale dieeteisen, wilt u een ander diner koppelen aan uw workshop dan dat wij voorstellen of heeft u andere vragen over het uitje, bel ons dan. Wij konden onmogelijk alle mogelijkheden van de workshops op onze site zetten, dus er is altijd meer mogelijk met uw uitje dan dat op het eerste gezicht lijkt.

Ook uit onze bedrijfsfilmpjes kunt u een impressie krijgen hoe leuk een Diner en Doen uitje in Zwolle is. Met een ruime keuze uit veel verschillende workshops en altijd een diner in 1 van de door ons geselecteerde restaurants!

Uiteraard worden ook veel van de Zwolle workshops aangeboden in de andere steden waar we actief zijn: Deventer, Enschede en Groningen

Bedrijfsuitjes en bedrijfsuitjes XL in Zwolle.

Een bedrijfsuitje organiseren voor een groep is een enorme uitdaging. Zelfs een bedrijfsuitje voor bijvoorbeeld 15 deelnemers kan soms al een heel gepuzzel zijn: welke workshop vindt iedereen leuk en welk restaurant past er bij ons? Maar bijvoorbeeld ook: hoe zorg ik dat elke deelnemer op tijd op de juiste plaats is? En: is het bedrijf wat we gevonden hebben op internet wel in staat om een goede workshop te verzorgen? Diner en Doen.nl heeft voor al deze vragen de oplossing.

Maar bedrijfsuitjes voor echt grote groepen is echt een heel ander verhaal. Als u bijvoorbeeld de taak hebt gekregen om het bedrijfsuitje voor dit jaar te organiseren, bijvoorbeeld voor 100 deelnemers, dan zult u daar uw handen aan vol hebben. Bij Diner en Doen.nl noemen wij zulke bedrijfsuitjes: bedrijfsuitjes XL. Een bedrijfsuitjeXL is echt wat anders dan een normaal bedrijfsuitje. Wij hebben in de afgelopen jaren honderden bedrijfsuitjes mogen organiseren voor verschillende organisaties in Zwolle, Enschede en Groningen, en een groot deel daar van waren een bedrijfsuitje XL. Voor deze bedrijfsuitjes XL hebben wij een aparte site opgezet: www.bedrijfsuitjeXL.nl

Omdat er zo veel deelnemers zijn bij een bedrijfsuitje XL, is de aanpak voor zo'n bedrijfsuitje net wat anders dan bij een normaal bedrijfsuitje. Als eerste bepalen wij in zo'n geval met de klant het thema van het bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld creatief, of actief, of culinair. Als tweede worden er workshops bij het thema gekozen, waar de deelnemers zich voor in kunnen schrijven. Soms kiest een klant ervoor dat de deelnemers 1 workshop mogen volgen, maar soms wordt er voor gekozen dat de deelnemers 2 van zulke workshops mogen beleven. En daarna volgt er natuurlijk het diner (met daarna een borrel bijvoorbeeld).

Een voorbeeld: voor uw bedrijfsuitje XL kiest u het thema: culinair. Samen met u kiezen wij vervolgens de volgende workshops: een workshop sushi maken, een workshop tapas maken, een workshop cocktails shaken en een kookworkshop Thais koken. De workshops vinden in hetzelfde gebouw plaats, of ze zijn bijvoorbeeld op loopafstand van elkaar. In het laatste geval kan een medewerker van bedrijfsuitjeXL meelopen met de groepen, want het zou jammer zijn als iemand de weg kwijtraakt in Zwolle, en dat zo alles vertraagd wordt.

Na de workshops wordt er vaak voor een korte buitenactiviteit gekozen (bijvoorbeeld een stadswandeling of een workshop GPS). Een andere mogelijkheid is om 2 workshops te volgen, dus dat iedereen rouleert. Na de workshops wordt het bijvoorbeeld tijd voor een gezellige borrel waar iedereen een verhaal te vertellen heeft: want door de verschillende workshops zijn er natuurlijk nieuwe ervaringen opgedaan. En wat is een bedrijfsuitje zonder een diner? Dus daarna aan tafel. Dat kan zijn in een restaurant, maar wij kunnen ook de catering verzorgen in het gebouw waar de workshops plaatsvinden. Zeer populair bij bedrijfsuitjes zijn de walking dinners: terwijl iedereen borrelt, komt het diner in hapjes langs. Zo zit niet iedereen op een vaste plek, maar is uw bedrijfsuitje net wat dynamischer. Maar als het thema van uw bedrijfsuitjeXL bijvoorbeeld actief was, en de deelnemers komen tevreden maar toch wel een beetje moe terug van workshops zoals een workshop schermen, workshop Canadees cano varen, workshop solex rijden, workshop pitch en putt of een workshop footgolf bijvoorbeeld, dan is een staand diner misschien ene minder goed idee.

Op de site van Bedrijfsuitje XL hebben we enkele voorbeelden uitgewerkt. Dit waren bedrijfsuitjes die wij in het verleden hebben georganiseerd voor grote toonaangevende organisaties of voor personeelsverenigingen.

Business Case 1

Business Case 2

Business Case 3

Hoe werkt bedrijfsuitje XL?

Wilt u het komend jaar een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest organiseren? Dan is er geen reden om te wachten! Bel of mail Diner en Doen.nl. Na dit eerste contact denken wij direct met u mee. Wij komen naar u toe voor een brainstormsessie waarin wij al direct veel van uw vragen kunnen beantwoorden. (dit kan ook telefonisch, maar wij hebben gemerkt dat de leukste bedrijfsuitjes ontstonden als wij van Diner en Doen.nl in een vroeg stadium echt contact hadden met de opdrachtgever). Met uw wensen gaan wij aan het werk. Na het nodige onderzoek presenteren wij onze bevindingen. En wilt u dan met ons door? Dan zijn wij op het bedrijfsuitje zelf (onzichtbaar) aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Dit alles bij elkaar noemen wij de XL-service.

O ja, en die is trouwens geheel gratis.

{r.title}
{r.title}
{r.title}