In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 0

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

Workshops en groepsuitjes in Leeuwarden

Uw keuze is gevallen op een workshop in Leeuwarden!

Wilt u weten welke workshops en groepsuitjes wij in Leeuwarden aanbieden? Kies dan uit de bovenstaande budgetten van 45, 55, 65 of 95 euro.  De mogelijkheden worden overzichtelijk gepresenteerd.

Wilt u meer informatie over Leeuwarden? Lees dan verder...

Feesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes en workshops in Leeuwarden

Als wij zeggen dat Leeuwarden enorm geschikt is voor workshops, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes dan spreken wij uit eigen ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in afdelingsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiedagen, afdelingsuitjes, bedrijfs- en personeelsfeesten in Leeuwarden en andere steden. Onze groepsuitjes bestaan bijna altijd uit een combinatie van een leuke workshop en een heerlijk diner. Leeuwarden vinden wij een fantastische stad. Uitnodigend en gastvrij.

Leeuwarden en workshops

Diner en Doen houdt altijd haar ogen open om te kijken of een stad een echte “workshop stad” is.  Als wij door zo'n echte “workshop stad” lopen, vinden wij overal in de stad aanwijzingen en tips voor onze workshops.
Leeuwarden is de workshop stad bij uitstek.
Wij kwamen natuurlijk al vaak in Leeuwarden. Gewoon omdat het een prachtige eeuwenoude stad is. Ideaal om lekker te wandelen en eten. Iedere keer als wij in Leeuwarden waren dachten we maar aan één ding: de groepsuitjes die wij er in de toekomst wilden organiseren. We wisten het zeker, Leeuwarden was de stad die we aan Diner en Doen wilden toevoegen.

En waarom we Leeuwarden de workshop stad vinden? Dat is simpel:

 

De verscheidenheid aan terrassen en onze workshops in Leeuwarden!

Leeuwarden zit bomvol leuke terrasjes en prachtige plekjes.  Aan het water, in het weiland en midden in de stad aan de gracht. Overal in Leeuwarden  kunt u genieten van een drankje. Er zijn terrasjes die u per boot kunt bereiken en waar u geniet van het avondlicht op het water. Of het terras met uitzicht op De Grote Wielen, het natuurgebied waar u onder het genot van een hapje en de ondergaande zon kunt genieten van watervogels en het riet. Wat een gevoel, samenzijn of plezier maken buiten in de zon. Even doet niets er meer toe, het lijkt wel alsof u op vakantie bent. En dat gewoon in Leeuwarden. Het zomerse vakantiegevoel waar u het hele jaar naar verlangt.

Echt zomers is de cocktailworkshop in Leeuwarden. De smoothie workshop natuurlijk ook. Deze waanzinnig lekkere en gezonde workshop is perfect voor gezonde genieters. Een smoothie is een koud drankje vol fruit, wat in de blender gemixt wordt met yoghurt of room. In de smoothie-workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender en bereidt u de perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen, zoals je echte bartenders ook ziet doen voor jouw zomerse cocktail. Een smoothie is in tegenstelling tot cocktails alcoholvrij.

Maar voor lekkere zomerse drankjes hoeft u ook niet meer op vakantie, want de cocktailworkshop in Leeuwarden is ook een waar feest. Stel u zelf eens voor achter een professionele bar. Terwijl u cocktails leert maken van één van de leukste bartenders van Nederland.

 

De stylingworkshop Leeuwarden in de leuke winkelstraatjes.

Het leukste winkelen gebeurd in het hoge noorden! Wist u dat Leeuwarden sinds 2011 in het bezit is van de leukste winkelstraat van Nederland? De Kleine Kerstraat  kreeg toen deze felbegeerde titel. Met haar kleine straatjes en variatie in aanbod doet de stad niet onder voor de bekende steden in het westen van het land. Sterker nog Leeuwarden is heel 'eigen' en authentiek. Voor de fashionistas zijn het deze winkeltjes die Diner en Doen in Leeuwarden uitkiest voor een modieus groepsuitje of vriendinnendag. Denk bijvoorbeeld aan [namen en omschrijving workshops]

Culinaire kookworkshops in Leeuwarden

Het is niet voor niets dat Ljouwert (Leeuwarden) Culinair jaarlijks zo'n succes is. Aan dit Leeuwardse culinaire festival doen wel 25 restaurants mee die in de buitenlucht het lekkerste uit hun keuken presenteren. En lekker eten? Dat hebben ze in Leeuwarden wel. Er zijn zelfs de beroemde Michelin sterren te vinden. Typerend aan culinair Leeuwarden is het brede aanbod. Voor elk wat wils en dat geldt ook voor ons aanbod van kookworkshops in Leeuwarden. Want hoe graag we allemaal wel willen koken als in de keuken van sterrenrestaurant  Élevé is dat toch niet waar de kookworkshop over gaat. Genieten, dat is wat een kookworkshop is. Lekker bezig zijn en vooral met z'n allen lekker eten. Wat kletsen, een drankje erbij en natuurlijk het resultaat van uw eigen werk opeten. Het is niet voor niets dat kookworkshops zulke gewilde groepsuitjes in Leeuwarden zijn .

Wat is een workshop eigenlijk?

Een workshop is een (groeps) activiteit met een bepaalde opdracht. Dat klinkt enorm saai. Wij willen vooral leuk groepsuitjes organiseren en de uitleg van een workshop schiet voor ons wat te kort.

Voor ons is een workshop een gekozen activiteit waarin groepen iets gezelligs ondernemen met als doel een onvergetelijke dag te ervaren die de groep dichter bij elkaar brengt. Zo'n workshop is goed geschikt als onderdeel uit van een uitje voor vrijgezellenfeest of familiedag bijvoorbeeld. Een Diner en Doen workshop wordt gegeven door een enthousiaste met interesse voor de activiteit die er plezier aan beleeft dit te delen. Een gezellig diner of een lunch zit altijd bij de pakketprijs in.

Veel van de workshops in Leeuwarden hebben wij zelf  met specialisten ontwikkeld. Andere hebben we – na een strenge selectie – bij elkaar verzameld voor u. Zodat wij een breed assortiment aan van workshops voor vele soorten uitjes kunnen bieden. Een aantal voorbeelden van de workshops die we aanbieden in Leeuwarden en omstreken zijn:

Verschillende bierproeverijen Leeuwarden

Culinaire workshops Taarten maken Leeuwarden

Actieve workshops Praamvaren Leeuwarden

 

Wat zijn nu eigenlijk de populairste workshops in Leeuwarden? Naar welke workshops is de meeste vraag? Welke workshop wordt het meest geboekt bij afdelingsuitjes of een vrijgezellenfeestje? Wij hebben een top 3 samengesteld van de meest favoriete workshops in Leeuwarden.

Deze populaire workshops hebben wat met elkaar gemeen. Ze worden allemaal georganiseerd door gedreven, leuke en positieve persoonlijkheden die allemaal het beste van hunzelf geven. Wij hebben onze workshop top 3 vooral samengesteld om uw keuze wat makkelijker te maken. Vooral als u het moeilijk vindt om de beslissing te nemen voor een groep die u wellicht niet zo goed kent of die heel divers is.

De workshop top 3 van Leeuwarden ziet er als volgt uit:

1). workshop Feel the Rhythm (Djembe)

2). workshop Make your own Cheese , hier zijn we erg trots op!

3). workshop Naaktmodel tekenen, spannend maar altijd een succes.

Workshops verschillen, sommige lenen zich beter dan anderen erg goed voor het bedrijfsleven. Een voorbeeld van zo'n workshop als afdelingsuitje of bedrijfsfeestje is een workshop waar een teamprestatie moet worden neergezet. Als team opereren is vaak het doel van een bedrijfsuitje. Het slotstuk van een djembe workshop kan zo'n daverende teamprestatie zijn. Maar een creatieve workshop of theatertraining ook! Een aantal voorbeelden van de echte teambuilding workshops in Leeuwarden is:

Workshop Afrikaanse zang

Workshop Indoor Paintball

Workshop Smijten met verf

Wilt u een snelle impressie van dit groepsuitje kijk dan naar onze bedrijfsfilm die bestaat uit ene compilatie van leuke workshops en groepsuitjes in Leeuwarden en andere steden. (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere locatie wordt gegeven als op het filmpje)

Voor vrijgezellenfeestjes zijn juist andere workshops weer heel geschikt. Een vrijgezellenfeestje organiseren voor jonge bruid? De Cocktail Workshop Cocktails & Dreams in Leeuwarden is zo'n groepsuitje wat zich goed leent voor de laatste avond vlak voor het ja-woord.

Uitje cocktail workshop Leeuwarden: Achter een professionele bar krijgt u van een bevlogen bartender les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Leeuwarden!

Onze bedrijfsfilmpjes  geven u een impressie die laat zien hoe leuk dit – en ook andere - Diner en Doen uitje in Leeuwarden is. De ruime keuze uit veel verschillende groepsuitjes die altijd met een diner in 1 van de door ons geselecteerde restaurants gecombineerd zijn!

Uiteraard worden er ook veel van de Leeuwarden workshops aangeboden in onze andere steden waar we actief zijn: Deventer  Enschede Zwolle en Groningen

Het is niet niets om een bedrijfsuitje voor een groep te organiseren. Denkt u eens aan een leuke dag voor uw collega's. Hoe groot de groep ook is, zelfs een bedrijfsuitje voor bijvoorbeeld 15 deelnemers kan al een flinke puzzel zijn. Weet u welke workshop iedereen leuk vindt? Of welk restaurant past er bij uw groep past? Of hoe zorgt u dat elke deelnemer op tijd op de juiste plaats is? En niet te vergeten hoe weet u of het bedrijf wat u gevonden heeft wel in staat om een goede workshop te verzorgen?

DinerenDoen.nl heeft voor al deze vragen wel de oplossing. Toch zijn bedrijfsuitjes voor echt grote groepen een heel ander verhaal. Stelt u zich eens voor dat u de taak heeft gekregen om voor een groep van 100 personen het bedrijfsuitje te organiseren. Denk u daar de handen vol aan te hebben? Hoeveel tijd heeft u om naar het perfecte bedrijfsuitje in Leeuwarden te zoeken op Google? Wij noemen bedrijfsuitjes voor grote groepen:

bedrijfsuitjesXL

Een bedrijfsuitjeXL is totaal een  dan normaal bedrijfsuitje. Bij de honderden bedrijfsuitjes die wij in de afgelopen jaren voor verschillende organisaties uit o.a. Zwolle, Deventer, Enschede, Leeuwarden en Groningen hebben mogen uitvoeren, was een groot deel van de groepsuitjes een echt bedrijfsuitje XL. Voor deze bedrijfsuitjes XL hebben wij een aparte site opgezet: www.bedrijfsuitjeXL.nl

Een bedrijfsuitje XL is anders dan een gewoon groepsuitje omdat er zoveel deelnemers zijn. Wij bepalen eerst samen met u het thema van het bedrijfsuitje. Actief, culinair of creatief zijn zomaar wat thema's die tot de mogelijkheden behoren. Bij deze thema's passen verschillende workshops waarbij de deelnemers zich kunnen inschrijven. Soms kiest een klant ervoor dat de deelnemers 1 workshop mogen volgen. Maar vaak wordt er voor gekozen dat de deelnemers 2 workshops mogen beleven met daarna natuurlijk het diner met mogelijkerwijs een borrel achteraf.

Stel u kiest voor uw bedrijfsuitje XL het thema culinair. Dan heeft u de keuze tussen workshop Sushi maken, workshop bierproeverij, workshop theeproeverij, kookworkshop tapas, kookworkshop kaas maken en bijvoorbeeld workshop cocktails maken. De workshops vinden allemaal plaats op dezelfde locatie of ze zijn heel dicht bij elkaar, op loopafstand. Als het laatste het geval is neemt een medewerker van bedrijfsuitjeXL u mee naar de workshop. Want de weg kwijtraken tijdens uw bedrijfsuitje in Leeuwarden is natuurlijk niet de bedoeling van zo'n leuke teamdag.
Meestal wordt er na de eerste workshop gekozen voor een activiteit in de buitenlucht. Zoals een stadswandeling of GPS-tocht in Leeuwarden. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een tweede workshop. Dan rouleren de deelnemers aan het bedrijfsuitje. Na alle activiteiten is het tijd voor een gezellige borrel. Het uitgelezen moment voor de deelnemers om te vertellen wat ze tijdens het bedrijfsuitje in Leeuwarden gedaan hebben.
Daarna is het tijd om lekker te gaan eten, want wat is een bedrijfsuitje zonder diner? Populair bij bedrijfsuitjes is  de walking dinner. Terwijl iedereen borrelt en kletst wordt het diner in de vorm van  hapjes langs. Op deze manier zit niet iedereen op een vaste plek. Dat maakt het bedrijfsuitje net wat dynamischer. Dit diner kan plaatsvinden in een restaurant maar ook op de locatie van de workshops. De vorm van het diner en de locatie hangen een beetje af van het thema van uw bedrijfsuitje XL. Waren de workshops actief dan is het wel zo fijn om zittend te eten. Want van een workshop schermen, een Canadees Kano varen workshop, de workshop Solex rijden, de pitch en putt workshop of de workshop footgolf wordt u best ene beetje moe. Een staand diner is dan misschien een minder goed idee.

Om u te helpen met uw keuze hebben we op de site van Bedrijfsuitje XL een aantal voorbeelden uitgewerkt. Dit zijn bedrijfsuitjes die we in het verleden hebben georganiseerd voor grote toonaangevende organisaties en personeelsverenigingen.

Business Case 1

Business Case 2

Business Case 3

Er is geen reden meer om te wachten als u dit jaar een bedrijfsfeest wilt organiseren. Belt voor uw bedrijfsuitje naar Diner en Doen.nl zodat wij direct met u mee kunnen denken. Wij komen graag naar u toe om te brainstormen en uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunnen we uw bedrijfsfeest ook telefonisch bespreken, maar we hebben ontdekt dat de leukste bedrijfsuitjes ontstaan door de wisselwerking tussen ons en de opdrachtgever. Deze wisselwerking is het resultaat van echt contact in een vroeg stadium. Zodat we vanuit uw wensen kunnen denken en aan het werk kunnen gaan.Na het nodige onderzoek presenteren wij onze bevindingen. En wilt u dan met ons door? Dan zijn wij op het bedrijfsuitje zelf (onzichtbaar) aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Dit alles bij elkaar noemen wij de XL-service.

En die? Is uiteraard geheel gratis!

{r.title}
{r.title}
{r.title}