In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 0

Custom made

Naast het verzorgen van complete pakketten van diners en workshops in Deventer, Enschede, Zwolle, Groningen en Leeuwarden, hebben wij ook custom made dienstverlening. Onze custom-made service laat zich makkelijk omschrijven:

We zorgen dat het gebeurt!

Alles kan. Bedrijven zeggen dat wel vaker, maar wij geloven daar in. Alles kan: dat is het gevoel waarmee we ’s ochtends opstaan en waarmee we de uitdagingen van de dag aanpakken. Wij willen iets bijzonders creëren!

Bij onze custom-made service hoeft u niet te kiezen uit ons assortiment van arrangementen en workshops zoals ze hier op de site staan. U bepaalt wat u wilt, of u geeft richtlijnen, en wij gaan voor u aan het werk. Wij geven uw wens vorm en creëren een onvergetelijke beleving!

Graag organiseren wij uw bedrijfsfeest, uw evenement, uw workshop of verwezenlijken wij uw idee. Maar ook met deze dienst geldt: duidelijkheid voorop! Van te voren spreken we helder af hoe u het wilt en wat uw budget is, zodat er nooit nare verrassingen achteraf zullen ontstaan.

Wat we zoal doen?

Tja, dat is niet in een keer uit te leggen. Zo zijn wij al eens ingezet om het management van een horecabedrijf te ondersteunen en te coachen. En zo organiseerden wij laatst workshops en proeverijen bij een oud en nieuw feest en hebben wij met veel plezier al drie spetterende bruiloften geproduceerd als wedding planner. Ook zijn al diverse malen ingezet bij PR-activiteiten in en rond Deventer, Enschede, Zwolle, Leeuwarden en Groningen. Maar meestal gaat het bij ons toch om het op maat organiseren van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en andere uitjes en feestjes! En dat kan dan in elke stad zijn, zo organiseerden wij onlangs voor een grote groep een personeelsfeest in Den Bosch vol met verschillende kookworkshops, culinaire verrassingen en proeverijen.

Maar al te graag worden wij geconfronteerd met uw probleem en maken wij er op dat moment onze uitdaging van!

 

...

{r.title}
{r.title}
{r.title}
{r.title}
{r.title}