sorteer op
a-z
sorteer op
groepsgrootte

Stoep krijten!

(inclusief diner)

Workshop “Stoep” Krijten Deventer: Bent u niet vies van stoffige handen, vindt u letters tekenen leuk? Houd u ook van mooie quotes en gezegde in de woonkamer? Of heeft u gewoon zin in een gezellige creatieve middag met vriendinnen? Tijdens deze workshop leert u welke technieken u kunt toepassen met krijt.

Tapas diner: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! 

workshop Stoep krijten Deventer
55 euro

vanaf 5 personen

Kookworkshop Bonbons

(inclusief diner)

Kookworkshop Bonbons: Echte bonbons maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade professor leert u hoe u chocolade maakt, hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult. U staat zelf aan de chocolademachine en u kiest zelf uw vullingen. Een gezellige en lekkere workshop!

Tapas diner: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Deventer kookworkshop bonbons maken
55 euro

vanaf 5 personen

Broken stones

(inclusief diner)

Workshop mozaïek: Van een vrolijke instructrice krijgt u uitleg over de eeuwenoude en Mediterrane kunst van het mozaïek: hoe u met verschillende gekleurde steentjes de mooiste mozaïekpatronen kan leggen. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en uiteraard neemt u als trotse kunstenaar het eindproduct mee naar huis.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje mozaiek workshop Deventer
55 euro

vanaf 8 personen

GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

GPS spel ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Fajitas eten: Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje.

uitje Deventer gps workshop Wagen Wikken Winnen
55 euro

vanaf 15 personen

Cocktails and Dreams

(inclusief diner)

Cocktail workshop: Achter een professionele bar krijgt u van een van de leukste bartenders van Enschede les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. 

Uitje Deventer cocktail workshop
55 euro

vanaf 10 personen

Feel the rhythm

(inclusief diner)

Djembé: Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Djembe workshop Deventer
55 euro

vanaf 10 personen

Smoothie workshop

(inclusief diner)

Smoothie Workshop: Een waanzinnig lekkere en gezonde workshop: de smoothie-workshop. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit, wat in de blender gemixt wordt met yoghurt of room. In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender en bereidt u de perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

Diner: Op Spaanse etagères krijgt u heerlijke tapas geserveerd! De meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

uitje Deventer Smoothie workshop
55 euro

vanaf 12 personen

Workshop Film

(inclusief diner)

Workshop film Deventer: Maak nu uw eigen film! Ongelofelijk toch? In deze workshop wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Green Screen techniek! U acteert zelf voor een groen scherm, wat later vervangen wordt voor elke willekeurige achtergrond! En die achtergrond, die maakt u ook zelf! Dus u wandelt in uw eigen tekening! Zet jezelf in de batcave, in de bek van Godzilla, aan boord bij het piratenschip van Johnnie Depp, of op een romantisch balkon in de armen van Brad Pitt… Een heel bijzonder groepsuitje, een workshop die u nooit meer vergeet.

Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten!

uitje Deventer workshop Film
55 euro

vanaf 8 personen

Bollywood

(inclusief diner)

Workshop Bollywood dansen: U kent toch ook die bijzondere en exotische Indiase films? Van die musicals met Hindi-talige, vrolijke muziek uit Bombay…. Bijzondere ritmes met zo’n hele aparte dans? In deze workshop leert u deze dans en beleeft u zelf de Indiase Bollywood sferen. Compleet verzorgd met bijpassende kleding, informatie en Indiase zoetigheden met thee.

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

UItje Deventer dans workshop Bollywood
55 euro

vanaf 10 personen

Footgolf

(inclusief diner)

Workshop Footgolf Deventer: Uniek en een nieuwe rage! Na voetvolley is er nu ook voetgolf! Met zo min mogelijk trappen de voetbal in de holes krijgen. Deze workshop wordt georganiseerd op een mooi terrein op Bussloo. De verschillende holes van deze baan zijn uitdagend met heel veel glooiingen, waterhindernissen, bomen, aflopende greens en lange afstanden.

Spare-ribs & voor-of nagerecht: Gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen. Hiernaast de keuze tussen een heerlijk  voorgerecht bestaand uit koude en warme tapas of een Grand Dessert met verschillende mexicaanse zoetigheden.

uitje Deventer workshop Footgolf
55 euro

vanaf 12 personen

Coffee lovers

(inclusief diner)

Proeverij koffie: Wilt u alles weten over koffie? Voel, proef en beleef koffie! Luister naar de enthousiaste espresso-specialist die u vol passie vertelt over de herkomst van de koffie, met alle varianten, de produktie en de geschiedenis. Proef de diverse koffiespecialiteiten die voor uw ogen bereid worden en maak uiteindelijk zelf de perfecte Latte Macchiato!

Diner: U krijgt heerlijke tapas geserveerd! De meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

uitje Deventer workshop Coffee Lovers
55 euro

vanaf 12 personen

Duik in de wijnwereld

(inclusief diner)

Workshop Duik in de wijnwereld Deventer: Tijdens deze duik worden er 6 verschillende kwaliteitswijnen geproefd. U hoort meer over de druiven, leert hoe u gewichtig met uw glas walst maar bovenal gaan we mooie wijnen proeven! Uiteraard kunt u uw smaakvoorkeuren aangegeven.

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje duik in de wijnwereld Deventer
55 euro

vanaf 8 personen

Muziekworkshop

(inclusief diner)

Muziekworkshop Deventer: Geen enkele ervaring vereist! Echt iedereen kan meedoen! De deelnemers gaan zelf muziek maken. Er is volop keuze tussen de instrumenten: denk aan djembe trommels, conga’s en percussie-instrumenten. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer en aan het eind van de workshop zal iedereen verbaasd staan van het eindresultaat: een verrassend muziekstuk waar alles samenkomt.

Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten!

uitje Deventer muziekworkshop
55 euro

vanaf 8 personen

Words Say....

(inclusief diner)

Workshop Deventer handlettering: Words say...: U herkent het wel, mooie spreuken die zo goed een gevoel of gedachte beschrijven. Een spreuk die bij u past en dan op uw eigen manier vereeuwigen op canvasdoek. Bij de workshop Handlettering leert u door middel van leuke technieken hoe u dit kan doen.

Diner: Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen Fajitas te eten. Iedereen ontvangt een sissend, heet pannetje. Deze is gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees.

Workshops Handlettering Deventer
55 euro

vanaf 8 personen

Tango!

(inclusief diner)

Tango! De Argentijnse dans die onze Hollandse harten sneller doet kloppen: passie, stijl, lust, macho en spanning. Al deze emoties in deze workshop voor beginners? De basisbewegingen, uw houding en enkele snelle en romantische moves zijn in ieder geval gegarandeerd in deze leerzame en speelse workshop! Ook gegarandeerd leuk met afdelingen of uitjes van uw werk!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje Deventer workshop Tango
55 euro

vanaf 10 personen

Workshop The Mask

(inclusief diner)

Workshop Masker maken: U maakt een masker van iemand anders uit uw groep. En dat gaat op een bijzondere manier: u maakt een mal van (en op) het gezicht van de ander! En in die mal, giet u cement! Zo bekijkt u uw vrienden, collega’s of familie echt op een andere manier! Creatieve en stoere workshop!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Dit is een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje Deventer workshop The Mask
55 euro

vanaf 8 personen

1001 Nacht: Sultans of Swing

(inclusief diner)

Buikdansen: Professionele en gedreven instructrices organiseren een weergaloze en supervrolijke buikdansworkshop. Geniet van de exotische klanken van de Oosterse muziek. Geheel verzorgd met bijpassende kleding, thee en een groepsfoto. Een echte aanrader! Buikdansen is heerlijk voor iedereen!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje workshop buikdansen Deventer
55 euro

vanaf 10 personen

Flamenco Dansen

(inclusief diner)

Workshop Flamenco : Deze professionele docente is helemaal thuis in de Spaanse Flamenco-dans! Vurig voetenwerk, vloeiende arm- & handbewegingen, een krachtige houding en zelfs een spontaan uitgeroepen 'ole'! Een gezellige en leerzame workshop waarbij “Té con Dulces” worden geserveerd! (thee met zoetigheden) Ter afsluiting van deze bijzondere workshop wordt er een groepsfoto als aandenken van jullie gemaakt.

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Flamenco Dansen
55 euro

vanaf 8 personen

Workshop Decopatch

(inclusief diner)

Workshop Decopatch: Decopatch is een knutseltechniek waarbij u zeer dun papier plakt over uw voorwerpen. Bijvoorbeeld over uw fotolijstjes, uw spaarvarkens of uw lampenkappen, het maakt niet uit! Heeft u zin in een creatieve middag met lekker knutselen en kletsen, met een gezellig een kop thee en enthousiaste begeleiding? Dan is dit de workshop die u zoekt!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

UItje Deventer workshop Decopatch
55 euro

vanaf 8 personen

De Lama's improvisatie

(inclusief diner)

Workshop Improvisatie: ln een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les! Deze wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Deventer workshop Lama
55 euro

vanaf 8 personen

Lenig in de lucht!

(inclusief diner)

Workshop Deventer Lenig in de lucht: Veel van ons kennen Yoga, maar Aerial yoga is iets heel bijzonders! Je hangt in een doek en laat de zwaartegracht zijn werk doen. Het doek vraagt je om balans, evenwicht en concentratie. Maar je krijgt dit ook terug, als je goed hangt is dit heel ontspannend maar je moet je echt durven overgeven....

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Lenig in de lucht!
55 euro

vanaf 6 personen

Kickbike Tour

(inclusief diner)

Workshop Kickbike Tour Deventer: Een leuke en sportieve buitenactiviteit, steppen. Maar dan niet op de step die u als kind had, maar op een originele kickbike: deze moderne step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Opstappen en remmen is gemakkelijk en de steps zijn erg wendbaar. Zeer verzorgd arrangement met ontvangstdrankje, en een borrel met hapje halverwege.

Diner: Gezellig gezamenlijk je eigen Pizza bakken!

Uitje Deventer workshop Kickbike Step Tour
55 euro

vanaf 8 personen