sorteer op
a-z
sorteer op
groepsgrootte

African party

(inclusief diner)

Workshop African Party: Een waanzinnige workshop Afrikaans dansen met live muziek. Twee artiesten maken de mooiste Afrikaanse klanken terwijl u gekleed in vrolijke Afrikaanse doeken een energieke en vrolijke dans leert van een bevlogen instructrice! U heeft geen danspartner nodig met deze oerdans, dus de samenstelling van uw groep is niet van belang!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje Deventer dansworkshop African Party
65 euro

vanaf 10 personen

Bloem & Design van het seizoen

(inclusief diner)

Workshop Deventer Bloem & design van het seizoen: In een gezellig huis mag een bloemstuk, dat aansluit op het seizoen niet missen. Dit kunt u zelf ook maken en tijdens deze workshop krijgt u handige tips en werkbare materialen aangeboden, zodat u iets bijzonders kunt creëren. De workshop wordt aangepast aan het seizoen waarin deze is. Iedereen zal verbaast staan over het resultaat en hoe lang u ervan kan genieten.

Diner: Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen Fajitas te eten. Iedereen ontvangt een sissend, heet pannetje.

Workshop Deventer Bloem en design
65 euro

vanaf 10 personen

Bonbons maken de Luxe

(inclusief diner)

Bonbons maken de Luxe: Echte bonbons en truffels maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade professor leert u hoe u chocolade maakt, hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult. Daarna maakt u uw eigen truffels, ook zo’n zoete heerlijkheid! Maar wel met een hele andere bereidingswijze! Een gezellige, leerzame en lekkere workshop!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje Deventer kookworkshop bonbons maken de luxe
65 euro

vanaf 5 personen

Bullet Journal

(inclusief diner)

Workshop Bullet Journal Deventer: Heeft u altijd al uw eigen afspraken en belangrijke momenten op een bijzondere wijze willen noteren? Tijdens deze workshop wordt de rust hiervoor gecreëerd. U leert simpele illustraties die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Tijdens deze workshop kunt u mooie woorden voor elkaar op papier zetten, een boodschap voor het bruidspaar of uw kind. U krijgt een mooi informatie pakketje mee naar huis zodat u hierin door kunt ontwikkelen.

Diner: 2 gangen diner: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten met een voor- of nagerecht.

workshop Deventer Bullet Journal
65 euro

vanaf 5 personen

Burlesque

(inclusief diner)

Dansworkshop Burlesque: Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Denk aan het theater, prachtige vrouwelijke kleding, de Moulin Rouge en Express yourself… Een fantastische workshop waar u met uw vriendinnen kennismaken met de burlesque personage die elke vrouw in haar heeft!

Tapas diner: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

UItje Deventer dans workshop Burlesque
65 euro

vanaf 10 personen

Camera Obscura

(inclusief diner)

Camera Obscura: In deze workshop fotografie gaat u de diepte in! Hoe ga ik met het fotomodel om? Welke poses zijn interessant om te fotograferen? Hoe maak ik een goede compositie? U maakt na deze workshop nooit meer dezelfde foto’s en u zult uw familie en vrienden blijven verbazen met uw originaliteit!

Diner: Fajitas en grand dessert. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden!

Uitje Deventer workshop Camera Obscura
65 euro

vanaf 6 personen

Communiceren kun je leren!

(inclusief diner)

Communiceren kun je leren workshop Deventer: Op verrassende en humoristische wijze wordt uw organisatie, groep of team onder handen genomen door de coaches. De workshop is niet saai of theoretisch, maar juist oplossingsgericht, dynamisch, confronterend en vooral creatief.

Diner: De Sissende Fajitas. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room.

Communicatie workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Crea Bea Clinic

(inclusief diner)

Crea Bea workshop: Een gezellige en creatieve middag met een uniek resultaat. Ervaring is niet nodig, samen maken we er iets moois van! Iets unieks voor uw eigen huis of als cadeau. Alle benodigde materialen worden uiteraard aangeleverd. Alle deelnemers sturen van te voren foto’s op van henzelf of het bruidspaar die pop-art klaar worden geprepareerd. Vraag naar de opties!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Crea Bea workshop Deventer
65 euro

vanaf 12 personen

De Lama's de Luxe

(inclusief diner)

Workshop Improvisatie de Luxe: Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. In deze de luxe versie gaat men net wat intensiever in op de trucs van het acteren. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk!

Diner:  Een 3-gangen menu met keuze uit vlees of vis. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant)

Uitje lama workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Edelsmeden Basic

(inclusief diner)

Workshop edelsmid: Samen met de enthousiaste goudsmid creëert  u een eigen sieraad, de keuze is een hanger of oorbellen. U ontwerpt, zaagt, schuurt en polijst net zo lang tot er een uniek sieraad is ontstaan dat u, of uw partner, nog jaren zal dragen!

Diner: Fajitas eten. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje.

Uitje Deventer workshop edelsmeden
65 euro

vanaf 5 personen

Een fantastische dag...

(inclusief diner)

Workshop Een Fantastische Dag: Veel buitenactiviteiten in de prachtige natuur en ondertussen verwend worden met een lunch, borrel en barbecue! U legt een betoverend mooi stuk van de route af met de Canadese kano, en u stept een stuk door het bos op een moderne en lichte step. Dagvullend!

Stevige lunch: Gebakken eieren, brood, kroketje, melk en koffie

Diner: Een gezellige barbecue met diverse vleessoorten (van worst tot biefstuk), sauzen, salades, friet en brood.

Uitje Deventer workshop Een Fantastische Dag
65 euro

vanaf 8 personen

Een luxe wijnreis

(inclusief diner)

Workshop Een Luxe wijnreis Deventer: Tijdens deze luxe wijnreis ontdekt u 8 verschillende wijnsmaken. U hoort meer over de druiven, leert hoe u gewichtig met uw glas walst maar bovenal gaan we mooie wijnen proeven. De bevlogen dame die deze wijnreis voor u organiseert weet veel en verteld vol passie de feiten en fabels van de wijnen.

Diner: Fajitas en Grand Dessert. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen Fajitas te eten en de dag af te sluiten met een Grand Dessert!

Uitje workshop een luxe wijnreis Deventer
65 euro

vanaf 8 personen

Elf levende Haiku’s

(inclusief diner)

Elf levende Haiku’s: Ook al denkt u dat u niet mooie verhalen kunt schrijven, in deze workshop schrijft u toch hele bijzondere en kleine kunstwerkjes. De enerverende schrijfvormen Elfjes, Levensverhalen en Haiku’s komen aan bod. Een gezellige en ontspannen workshop, ook voor mensen zonder ervaring met schrijven! Dit is iets bijzonders!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert).

Uitje Deventer workshop Elf Levende Haiku’s
65 euro

vanaf 8 personen

Flower Power Basic

(inclusief diner)

Workshop Flower Power: Niets is mooier dan een prachtig seizoens bloemstuk. Maar om zelf een bloemstuk samen te stellen… vaak doen we maar wat… In deze supergezellige workshop leert u de basis van de prachtige bloemsierkunst!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Deventer workshop bloemschikken
65 euro

vanaf 10 personen

Free Musketeers

(inclusief diner)

Workshop Toernooi Schermen: Een waanzinnige workshop schermen! Voel de zinderende sensatie als u uw masker opzet, het wapen in de hand neemt en u een groepsgenoot tegenover u vindt. U groet uw tegenstander nog een keer en dan … als een ware musketier…. en garde!

Diner: Stamppotten buffet met verschillende vleessoorten en alle bekende extra’s of een pasta buffet met Italiaanse pasta’s!

Uitje Deventer workshop schermen
65 euro

vanaf 10 personen

Fruitschaal

(inclusief diner)

Workshop Fruitschaal van keramiek: Een fruitige KERAMIEK workshop onder begeleiding van een ervaren beeldend kunstenaar. U kent ze wel, die mooie handbeschilderde schalen op de Mediterranen markten. Deze kunt u tijdens deze workshop zelf maken. Dan maakt u hem helemaal passend in u huis of als cadeau voor iemand.

Diner: Fajitas: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees.

workshop Keramiek Deventer
65 euro

vanaf 4 personen

Girls Late Night out

(inclusief diner)

Workshop striptease (ook wel sportease): Door een goede, enthousiaste en sportieve instructrice worden de basisprincipes van de striptease uitgelegd en voorgedaan, waarna u zelf aan de gang kunt. De workshop is niet echt erotisch, eerder sportief, humoristisch en gezellig. En uw eigen kleding houdt u gewoon aan. Gewoon proberen!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Striptease workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Gps: Cold Case: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen, waarmee jullie de dader en uiteindelijk het moordwapen zullen vinden.

Tapas eten en grand desserts: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden!

uitje Deventer GPS workshop Cold Cae
65 euro

vanaf 15 personen

Graffiti

(inclusief diner)

Workshop graffiti: Een waanzinnige workshop die speciaal ontwikkeld is voor Diner en Doen! Wat betekent toch die graffiti op de trein of op dat verlaten pand? Na een korte uitleg met iets te drinken gaat u zelf aan de slag met deze bijzondere kunstvorm. U werkt op uw eigen doek, of de gehele groep werkt samen op 1 of 2 grote doeken, die u daarna bijvoorbeeld op kantoor kunt ophangen!

Diner: Fajitas eten. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje.

Uitje graffiti workshop Deventer
65 euro

vanaf 8 personen

Hoorspel workshop

(inclusief diner)

Workshop hoorspel Deventer: Maak met jouw groep een echt hoorspel. Onder de vrolijke leiding van de docent gaan de deelnemers aan de slag met muziek en geluid. Zo ontstaat er per groepje een heel eigen hoorspel met fantastische special effects, ontroerende of grappige verhaallijnen, enthousiast ingesproken karakters en op de achtergrond muziek van de aanwezige muziekinstrumenten.

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert).

Uitje Deventer hoorspel workshop
65 euro

vanaf 8 personen

Keileukkleien

(inclusief diner)

Workshop keramiek: Tijdens deze vrolijke workshop KERAMIEK gaat aan het werk onder begeleiding van een ervaren beeldend kunstenaar. Afhankelijk van het seizoen maakt u iets leuks voor in uw tuin of vensterbank Bijvoorbeeld een schattig vogelhuisje, een gezellige kip op een nest, een vrolijk vogeltje of een kleurige vis. Lekker creatief met klei, klei leuk toch?

Diner: 2 gangen diner: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten met een voor- of nagerecht.

Workshop Keramiek Deventer
65 euro

vanaf 4 personen

Kookworkshop

(inclusief diner)

Kookworkshop Portugees, Italiaans of Marokkaans: De Portugese keuken: simpel, puur, authentiek maar vol smaak en beleving. Het eten is rijk en gevarieerd, maar tegelijk heel puur!
Italië, het eten is er puurder, de zon schijnt er anders, de tijd staat er stil. Alles is meer gericht op het genieten.
Een van de meest bijzondere keukens ter wereld is ongetwijfeld de Marokkaanse keuken. De Marokkaanse kookstijl heeft het beste van de Mediterrane kookstijl gecombineerd met de verrassende elementen van de diverse Afrikaanse kookstijlen

Diner: Uw eigen gemaakte Portugese of Italiaanse of Marokkaanse diner.

Kookworkshop Portugees, Italiaans of Marokkaans Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Kookworkshop Tapas & Fingerfood

(inclusief diner)

Kookworkshop Tapas & Fingerfood: Al die kleine lekkere hapjes in de Zuid-Europese vakantielanden… In deze gezellige kookworkshop bereidt u samen met uw groep onder vrolijke en gezellige begeleiding verschillende soorten tapas en ander fingerfood. Om samen optimaal van te genieten.

Diner: En al die zelfgemaakte tapas samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner!

Kookworkshop Tapas & Fingerfood Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Kookworkshop Vegetarisch

(inclusief diner)

Kookworkshop Deventer Vegetarisch: Vegetarisch koken is hip. En het is de nieuwe werkelijkheid. Of eet u nog 7 dagen per week vlees? Echt? Er is zo veel meer! Ontdek in deze kookworkshop hoe divers, snel en lekker vegetarisch koken kan zijn. Hoe natuurlijk eten en bewust kiezen, juist verrassend lekker kan zijn. Supergezellige workshop!

Diner:
alle vegetarische lekkernijen uit deze kookworkshop zijn natuurlijk uw feestmaal!

Kookworkshop Deventer Vegetarisch
65 euro

vanaf 10 personen

Landschap tekenen

(inclusief diner)

Workshop Landschap tekenen: Stelt u zich eens voor, het is een mooie zonnige dag. U neemt met uw groep het pontje naar de overkant van de IJssel. U kiest een mooie plek. Na een kleine uitleg, begint iedereen de prachtige skyline van Deventer te schetsen. Een bijzondere ervaring!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert).

Uitje Deventer workshop Landschap tekenen
65 euro

vanaf 8 personen

Lapland Winterland

(inclusief diner)

Workshop Lapland Winterland: Echt een hele bijzondere dag beleven? Wij bieden een zeer verzorgd en uniek uitje!

  1. Workshop Eisstockschiessen (voorloper van het Olympische curling) inclusief een mooie prijs voor de winnaar of het winnende team
  2. Vrij schaatsen
  3. Een waanzinnige Scandinavische barbecue in een eigen blokhut! Incl.drankjes! Of een 2-gangen diner in het centrum van Deventer.

Deze workshop is beschikbaar van half oktober t/m half maart.

Uitje Deventer workshop Lapland Wonderland
65 euro

vanaf 10 personen

Latin Salsa Party

(inclusief diner)

Salsa workshop: Deze Zuid-Amerikaanse, hartelijke en humoristische dame krijgt zelfs bij de meest stijve Hollander de heupen los. Als u nog nooit gedanst heeft, of dat het juist uw passie is: ze weet iedereen een fantastische workshop te geven.

Tequila Tastery: Wat is een goede tequila? Een korte proeverij.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Dit is een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Uitje salsa workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Make me over!

(inclusief diner)

Make me over!: In deze supergezellige workshop visagie krijgt u samen met uw vriendinnen alle antwoorden op uw make-up vragen. U gaat na de leuke presentatie zelf aan de gang met de professionele materialen en er wordt een persoonlijk make-up kleurenplan voor u ontwikkeld.

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje visagie workshop Deventer
65 euro

vanaf 4 personen

Oermuziek improvisatie

(inclusief diner)

Workshop: De groep gaat improviseren met de meest waanzinnige muziekinstrumenten, zoals Afrikaanse trommels, Australische didgeridoo’s en bijzondere tamboerijnen en shakers! Echt een hele verrassende workshop!  Voor deze workshop is geen enkele muziekkennis vereist!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Oermuziek improvisatie
65 euro

vanaf 8 personen

Paaldansen

(inclusief diner)

Workshop paaldansen: Met een professionele paaldanspaal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Een echte giller en hartstikke gezellig!

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). .

Uitje paaldans workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Pitch and Putt de luxe

(inclusief diner)

Pitch & Putt: Na een kop koffie met appeltaart krijgt u een korte uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. De spanning neemt toe bij uw eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven.

Prijsuitreiking: De scorekaarten worden ingenomen en er is een prijsuitreiking voor de beste golfers en de golfers die net wat meer slagen nodig hadden…

Diner: Een heerlijk 3-gangen diner bij een trendy maar stijlvol restaurant in een van de oudste panden van Deventer.

Uitje golf workshop Deventer
65 euro

vanaf 4 personen

Spiegeltje aan de wand...

(inclusief diner)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….Een super gezellig en verrassend uitje waarbij je lekker zelf aan de slag gaat in de beautyworkshop. Je krijgt allerlei tips en er wordt gewerkt met puur natuur verzorgings - producten. Je huid voelt zijdezacht aan en je bent verrast als je na de workshop weer fris in de spiegelt kijkt.

Diner: De Sissende Fajitas. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand workshop Deventer…
65 euro

vanaf 10 personen

Squash Clinic

(inclusief lunch)

Workshop Squash Clinic: Een echt squash toernooi organiseren voor uw groep? Het is nu mogelijk! Squash is voor iedereen een uitdaging, van beginner tot gevorderde! Onder begeleiding van een professionele squashdocent krijgt u een korte uitleg, dan kunt u oefenen en dan volgen de spannende toernooiwedstrijden! Een onvergetelijke dag!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Deventer workshop Squash Clinic
65 euro

vanaf 8 personen

Stop-motionfilm workshop

(inclusief diner)

Workshop Deventer Stop-motionfilm: Uniek in Nederland! U maakt in kleine groepjes een echte stop-motion film! Succesvolle producties zoals Nijntje en Buurman en Buurman zijn op dezelfde manier opgenomen. Maar ook de Oscar winnende films, zoals  (2006) The Curse of the Were Rabbit. U leert van de positieve en duidelijke docent hoe u werkelijk alle voorwerpen tot leven kunt brengen…

Tapas diner: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

uitje Deventer workshop stop-motionfilm
65 euro

vanaf 8 personen

Sushi workshop

(inclusief diner)

Sushi workshop: U wordt ontvangen met warme sake en wat hapjes. Daarna leren ze u alle fijne kneepjes van het bereiden van de bekende Japanse sushi. U zult verbaasd staan hoe leuk, verrassend en leerzaam deze workshop is en hoe makkelijk u 5 verschillende soorten sushi leert bereiden. En uw kunstwerkjes neemt u mee naar huis, zodat u uw zelf bereide sushi kunt uitdelen! Een top-workshop!

Diner: Een 3-gangen menu met keuze uit vlees of vis. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant)

Uitje Deventer workshop sushi
65 euro

vanaf 8 personen

True Colors and Style

(inclusief diner)

Workshop Kleur en stijladvies: Waarom ziet mijn vriendin er goed uit in een rode trui en lijk ik wel een ontplofte tomaat? En hoe kan het zijn dat ik er prachtig uitzie in mijn blauwe jasje, terwijl het mijn zusje eigenlijk niet staat? Sommige kleuren zorgen ervoor dat u er altijd stralend uitziet, terwijl andere kleuren u flets en saai maken. Iedereen in de groep krijgt een persoonlijk kleur en stijladvies op maat: er gekeken wat het mooiste bij u staat.Kom achter uw eigen stijl!

Diner: Fajitas Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

UItje Deventer workshop True Colors
65 euro

vanaf 4 personen

Whisky in the jar

(inclusief diner)

Whisky workshop: Een zeer verzorgde en complete workshop waar u door een enthousiaste whisky-kenner, traditioneel gekleed in kilt overigens, wegwijs wordt gemaakt in de wonderen van het gerstdestillaat. De geschiedenis,vele anekdotes en een uitgebreide proeverij van enkele top whisky’s!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Uitje Whisky workshop Deventer
65 euro

vanaf 10 personen

Wooden Words

(inclusief diner)

Workshop Deventer Wooden words: U herkent het wel, mooie spreuken die zo goed een gevoel of gedachte beschrijven. Een spreuk die bij u past en dan op uw eigen manier vereeuwigen op hout. Een fraaie schijf hout is de basis hiervoor. Iedereen mag zelf een spreuk meenemen of u kunt inspiratie opdoen in de ruime collectie die tijdens de workshop aanwezig zal zijn.

Diner: Fajitas & Grand Dessert. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen Fajitas te eten en als afsluiter het Gand Dessert.

Workshop Deventer Wooden Words
65 euro

vanaf 8 personen

Workshop Beeldhouwen

(inclusief diner)

Workshop Beeldhouwen: Echt iets bijzonders! Van gasbeton maakt u zelf een beeldje. U hakt, u raspt en u vijlt. En na 1 workshop heeft u een eigen beeldje gemaakt! Gezellige en unieke workshop, waar u kennis maakt met de eeuwenoude kunst van het beeldhouwen!

Diner: Fajitas en grand dessert. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden!

Uitje Deventer workshop Beeldhouwen
65 euro

vanaf 8 personen

Workshop grafisch

(inclusief diner)

Workshop grafisch: Met ouderwetse technieken een kunstwerk maken? Dan is deze gezellige en creatieve workshop zeer geschikt voor u en uw groepsgenoten. Op een linoleumplaat haalt u alle delen weg die u niet op uw afbeelding wilt. Als de door uw bewerkte plaat eenmaal door met inkt wordt bestreken en de afdruk wordt gemaakt, ziet u in 1 keer het kleurrijke eindresultaat.

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert).

Uitje Deventer workshop grafische technieken
65 euro

vanaf 8 personen

Workshop Lipdub

(inclusief diner)

Uniek in Nederland: workshop lipdub! Een lipdub is een videoclip waarin de deelnemers van de workshop een liedje playbacken. Achteraf wordt het echte muzieknummer over de film heen gemonteerd, zodat er een hele gave videoclip ontstaat! Met u en de andere deelnemers als hoofdpersoon!

Diner: In een van de populairste restaurants van de stad wordt deze vrolijke dag voortgezet! U krijgt in het restaurant de keuze uit spare-ribs of fajitas eten. (een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole met tortilla’s otewel wraps). Wij bieden ook andere diner mogelijkheden bij deze workshop.

Uitje Deventer workshop Lipdub
65 euro

vanaf 30 personen

Workshop vilt maken

(inclusief diner)

Workshop vilt maken: In deze workshop gaat u zelf vilt maken. Vilt is een prachtige textielsoort die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de bekende vilten hoed. Vilt was de eerste vorm van textiel die de mens gebruikte! U leert in deze workshop dus een oud ambacht (vilt maken) maar u gebruikt het ook direct! Want u maakt met het vilt bijvoorbeeld een tasje of een telefoonhoesje.

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert).

Uitje Deventer workshop vilt maken
65 euro

vanaf 8 personen